Kako su se Bogdan i Teo uklopili u najavu za F4?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.05.2015.
18:00
Izvor: Sportske.net

Deset dana uoči početka fajnal-fora na zvaničnom sajtu Evrolige pojavio se video koji predstavlja svojevrsnu najavu onoga što će se od 15. do 17. maja održati u Madridu.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Ljubitelji košarke počeli su da odbrojavaju dane do početka završnog turnira Evrolige koji se ove godine održava u Madridu.

Mesto na fajnal-foru obezbedili su Real Madrid, Fenerbahče Ulker, CSKA Moskva i Olimpijakos što znači da na završnom turniru neće igrati prošlosezonski šampion.

Ekipa Makabija iz Tel Aviva prslišana je od strane kaznene ekspedicije Željka Obradovića pa će Srbiju na fajnal-foru pored proslavljenog trenera predstavljati još Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica.

Naravno, ne zaboravljamo ni Miloša Teodosića koji će u polufinalu udariti na sebi ravnog Vasilisa Spanulisa o čemu ovih dana bruji čitava Evropa.

Tu su i srpski arbitri koji poslvično bivaju delegirani za završne turnire elitnog takmičenja što znači da će Srbija i pored toga što nema klub koji će je predstavljati u Madridu ipak biti zastupljena na fajnal-foru.

Deset dana pre početka fajnal-fora na zvaničnom sajtu Evrolige pojavio se video koji predstavlja najavu tog događaja i poziv za navijače da se spreme za spektakl.

Svoje mesto u ovom videu našli su srpski reprezentativci Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović čime im je odato priznanje za ono što su učinili u dosadašnjem toku sezone.

Pogledajte kako izgleda najava fajnal-fora Evrolige koji se od 15. do 17. maja igra u španskoj prestonici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 06.05.2015
07:38

IT S BEEN A LONG RUN TO GET HERE :D iDEMO BOGDANE DO KRAJA...

avatar
noname
Tuesday, 05.05.2015
21:16

svaka cast Teu, ali svim srcem za Zeljka, Nemanju, Bogdana i Jana !!!