Kakav maler - Aranitović obnovio povredu kolena!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.12.2016.
14:59
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaš Crvene zvezde mt:s Aleksandar Aranitović obnovio je povredu kolena koja ga je odvojila od parketa u prethodnih jedanaest meseci.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Jedan od najtalentovanijih mladih košarkaša u Srbiji Aleksandar Aranitović (18, 195 cm) pretrpeo je još jedan veliki udarac na samom početku profesionalne karijere.

Mladi košarkaš pokidao je prednje ukrštene ligamente kolena u januaru 2016. godine, a taman što je dobio dozvolu da se vrati u trenažni proces dogodio se novi peh.

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s saopštio je danas da se Aleksandar Aranitović povredio početkom tekućeg meseca na treningu i da je tako obnovio povredu kolena.

"Prvi korak nakon novog peha koji se dogodio Aranitoviću je povratak u Nemačku, gde će ga narednih dana ponovo pregledati lekari koji su ga operisali početkom ove godine" navodi se na sajtu crveno-belih.

Talentovani košarkaš je uoči teške povrede, a dan nakon što je proslavio punoletstvo, potpisao četvorogodišnji profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom mt:s ali će očigledno morati da pričeka još neko vreme da bi se dokazao u crveno-belom dresu.

Prava je šteta što su Aranitovića zadesili pehovi sa ovako teškom povredom jer se radi o momku koji je u perspektivi posmatran kao važna karika u Zvezdi i reprezentativnim selekcijama Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Wednesday, 07.12.2016
19:14

E ovo je stvarno steta. Veliki talenat bukvalno bez odigranih minuta ozbiljne kosarke a vec dva puta teska povreda. Steta stvarno. Jednostavno, nekome se ne da.

avatar
Povratak kralja #47
Wednesday, 07.12.2016
18:37

Gde je sada onaj doktor da nam stručno objasni da li su povrede slučajne ili su igrači izrabljavani na treninzima, da li je kriv gust raspored ili nestručan usiljeni trener, gde je sada njegov intervju? Pa zar nije legendu košarke sada nije briga za povrede igrača crvene zvezde mts-a? Gde su tekstovi u medijima posvećeni povredama mladih igrača crvene zvezde mts-a zbog navodno nestručnog rada trenera? Gde su licitacije i najave novih povreda? Gde su sada oni doktori znamo koji što su se naslađivali povredama košarkaša Partizana u komentarima? Hvala Duletu što nikada nećemo biti isti - brz oporavak želim Aranitoviću!

avatar
neme
Wednesday, 07.12.2016
18:17

Bolidi nagruvaju klince hemudzom i onda u 19 sve krene da puca ne mogu ligamenti da trpe toliko jaku muskulaturu,prave invalide od dece pa nema on deset sezona u NBA da posle svake sezone ide na generalku.

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 07.12.2016
17:46

Vrv je jos jedan talenat upropascen usled povreda, i nece biti ni pola onoga sto bi bio da su ga iste zaobisle, steta velika...Tuga je naprosto gledati koliko su brojne povrede uticale recimo na Mitrovica koji sam nije ni senka onoga sto je bio, a bio je obecavao, zaista bio odlican i u usponu. U ovom sad slucaju, zbog ponovo jedne veoma teske povrede. reprezentacija je izgubila zaista velikog igraca u vidu Aranitovica, koji je vazio za najveceg talenta u Srbiji. Zaista velika steta...

avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 07.12.2016
17:59

Sećate li se kad ste krivili Vujoševića zbog povreda Partizanovih igrača? Nadam se da sad razumete. Mitrović nije puno ali je obećavao, ovaj je mnogo više ali očito da je problem do njih, da nemaju dovoljno jako telo. Srbija ovim najviše gubi. Klubovi manje jer ionako bi brzo otišli da su neki veliki talenti.

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 07.12.2016
19:13

Kod Duloa igraci i jesu bili forsirani, da ne govorim kako se ponasao prema njima...njihovo zdravlje cesto bilo na ivici ugrozenosti, budili bi se mrtvi umorni u 5h ujutru na zahtev ludog coveka itd itd....Ovde se radi o cistoj nesreci igraca, moguce da su i neki podlozniji povredama, desava se, steta je velika i nije ni najmanja krivica naseg strucnog staba i sistema, dok za ovog gore ne bih na vasem mestu smeo da se zakunem da nije kriv. Velika je steta za ovakve igrace u svakom slucaju...

avatar
3x3
Wednesday, 07.12.2016
17:14

Posle ovoga se nece vratiti kao veliki igrac. Tek je trebao decko da se dokaze. 2 godine pauze ce ga upropastiti. Kad se jedan Derik Rouz nije vratio na najbolji moguc nacin, tesko da ce jedan decak koji je odigrao tek nekoliko utakmica u seniorskoj kosarci. Jako puno je obecavao, steta...

avatar
Kajri Irving
Wednesday, 07.12.2016
17:31

Bas to. Mozda i uradi nesto, ali nikad nece ispuniti ocekivanja.

avatar
Leks Lutor
Wednesday, 07.12.2016
16:55

nemamo srece sa tim velikim talentima Aleksandrov ,Vujanic i mnogi drugi.Nadam se da samo da se sto pre vrati i da nije toliko kao prosli put

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 07.12.2016
17:56

Nije bas da nemamo, na toliko talentovanih igraca mora da ode i par ovakvih... Gudura, Marinkovic, Borisa, Zagorac, Dobric, Jokic.....

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 08.12.2016
16:46

Po cemu to Guduric ne spada u velike talente a Zagorac da? Isto su godiste a Guduric vec igra svoju drugu sezonu u EL i tamo se vec dokazuje dok Zagorac svoje najbolje partije pruza protiv MZT-s recimo. Guduric je odlucio finale SP-a za mlade i postao MVP tog takmicenja. Statistika a i sama ozbiljnost igraca pokazuje da je Guduric mnogo bolji igrac od Zagorca, Rade jeste svestraniji i veliki potencijal ali nije se pokazao protiv Reala i CSKA kao Guduric.

avatar
Leks Lutor
Wednesday, 07.12.2016
21:39

mala smo zemlja i velika je steta kad se nesto ovako desi. Drugo Guduric ne spada u gruppu najtalentovanijih igraca kao ni dOBRIC.Jokic i Zagorac su veliki talenti ali jos nisu postali vrhunski igraci i ako su na dobrom putu. Marinkovic ne znam , Mora mnogo sut da popravi.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 07.12.2016
16:04

Aa brate kakav maler