Kakav 'kiks' - Orlando otkrio mete, na spisku Srbin i Hrvat!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.04.2017.
17:32
Izvor: Sportske.net

Neverovatan gaf dogodio se tokom dana pošto je agent jednog od košarkaša Orlanda nehotice na "Tviteru" otkrio imena igrača koji slove za potencijalna pojačanja ovog kluba.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Fotografija koju je agent Patrisija Garina načinio u momentu kada je njegov klijent potpisivao ugovor izazvala je veliku pometnju na društvenim mrežama.

Argentinčev agent je vrlo brzo obrisao spornu fotografiju ali su je mnogi već videli i iskopirali.

Šta je sporno na pomenutoj fotografiji?

Kada bacite pogled ništa specijalno, Garino se smeška dok potpisuje ugovor, ali pozadina otkriva ono što ne bi smelo da dođe do javnosti.

Primetićete da se na beloj tabli nalazi neka vrsta liste koja je "prostudirana" od strane kolega iz Amerike pa smo dobili odgovor na pitanje o čemu se radi.

Reč je o spisku potencijalnih pojačanja Orlanda za narednu sezonu, odnosno planovima za trejdove i eventualno angažovanje slobodnih igrača.

U trećoj koloni nalazi se i prezime srpskog internacionalca Nemanje Bjelice koji je zbog povrede završio sezonu.

Orlando spisak

Košarkaš Minesote označen je kao jedan od onih koji svojom polivalentnošću može da donese kvalitet na unutrašnjim i spoljnim pozicijama.

Pored Nemanje Bjelice kao potencijalna meta označen je i hrvatski košarkaš Dario Šarić za kojeg je Orlando navodno spreman da ponudi Arona Gordona!?

Generalni menadžer Orlanda poručio je da navijači ne bi trebalo da pridaju veliki značaj činjenici da se ova fotografija pojavila u javnosti, ali teško da će to biti dovoljno pristalicama "Medžika".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke