Kajrijevo veče, Voriorsi na vrhu!

Autor: Boris Jovanović
petak 05.12.2014.
08:16
Izvor: Sportske.net

Irving zasenio i Lebrona, Klivlend uz dosta muke odneo pobedu iz MSG. Portland i Golden Stejt u velikoj formi, Voriorsi preoteli prvo mesto Memfisu!

Beta/AP Photo/Ben Margot
Beta/AP Photo/Ben Margot

Povezane vesti

Mučenje, frustracija i na kraju pobeda Kavsa. Očekivali su verovatno lakši posao u Medison Skver Gardenu gde se odavno ne igra dobra košarka u izvođenju Niksa, umesto toga ostalo je na inspiraciji Kajrija Irvinga koji je ubacio 37 poena, uključujući i dva ključna u poslednjih desetak sekundi.

Tako je Klivlend iščupao pobedu, Lebron je ubacio 19 poena, imao 12 asistencija, na drugoj strani Melo samo 4 pogođena šuta iz 19 pokušaja. Ovo je za tužni Njujork bio šesti poraz u nizu, imaju skor 4-16 i ovo već deluje kao izgubljena sezona.

Pacers Cavaliers Basketball

Portland je odbranio Oregon protiv Indijane. Ovo je njihova 12 pobeda u 13 utakmica, Damijem Lilard je ubacio 23 poena, Oldridž dodao 18, uz 13 skokova. Za oslabljene goste to je bilo previše, mada su se dobro držali. Oba tima su dosta promašivala, Pejsersi su podigli nivo odbrane u odnosu na 116 poena koje su primili prethodno veče u Arizoni. Međutim, nisu dobro šutirali, kao ni domaćin, a u samom finišu su propustili svoje šanse. Turneja po Zapadu ne ide dobro, izgubili su tri meča, ali zaista u ovoj sezoni od Indijane niko ne očekuje ništa.

Pacers Trail Blazers Basketball

Golden Stejt je lako izašao na kraj sa Nju Orleansom. Serija traje, Voriorsi su dobili 11 mečeva u nizu, na drugoj strani je Dejvis imao 30 poena i 15 skokova, ali jedan čovek ne čini tim. Kari je uz 19 poena imao 11 asistencija, najviše u sezoni, Voriorsi su novi lider sa skorom 6-2. Ključ sinoć je bila odlična serija u drugoj četvrtini, kada su se odlepili, posle toga je sve bilo lakše, a u poslednjem periodu su dotukli Pelikanse.

Rezultati:

Njujork - Klivlend 87:90
Portland - Indijana 88:82
Golden Stejt - Nju Orleans 112:85

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
master_commander
Friday, 05.12.2014
10:43

Bogami Portland i Golden Stejt se ne sale.. Na zapadu velika razlika medju timovima, jos malo pa ce se sigurno znati kojih 8 ide u plejof. Na istoku mnogo ujednacenija situacija.