Kad Zvezdin plej hvali Partizanovog...

Autor: Beta Beta
sreda 08.04.2015.
15:50
Izvor: Beta

Ipak, Markus Vilijams uoči predstojeće polufinalne serije plej-ofa tvrdi da u Zvezdi ne treba da razmišljaju o Partizanovim adutima, već da pruže svoj maksimum na terenu.

Beta/BranislavBožić
Beta/BranislavBožić

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams rekao je danas da njegova ekipa ne može da obeća trofej u Jadranskoj ligi i dodao da u polufinalnoj seriji protiv Partizana tim mora da bude koncentrisan na sopstvenu igru.

"Moramo da radimo ono što smo radili tokom cele sezone, a to je da igramo jaku odbranu i da dodajemo lopte igračima koji su u dobrom ritmu. Jednostavno, moramo da se fokusiramo na sopstvenu igru. Ne možemo da obećamo trofej, ali zato garantujemo da ćemo se boriti do kraja", rekao je Vilijams za zvanični sajt regionalnog takmičenja.

Zvezda je ligaški deo Jadranske lige završila na prvom mestu sa 24 pobede i samo dva poraza. Oni su ovim rezultatom izborili prednost domaćeg terena.

"Veoma je važno što imamo prednost domaćeg terena i podršku publike, ali to je i njihov teren, upoznati su sa dvoranom i obručima, jedina razlika će biti navijači", kazao je Vilijams.

Partizan je tokom sezone dosta puta menjao sastav, a od nedavno ekipu je pojačao američki plejmeker Džoš Akojon, za koga je Vilijams imao samo reči hvale.

Dzos Akojon

"Džoš je definitivno sjajan igrač. U suprotnom, Partizan ga ne bi ni doveo. On je odličan strelac i može mnogo da pomogne timu. Ali, mi ne možemo da uđemo u seriju razmišljajući o tome koga oni imaju", kazao je plejmejker crveno-belih.

Polufinalna serija Jadranske lige izmedju Crvene zvezde i Partizana igraće 14. aprila u Hali Pionir od 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke