Kad se Zvezda ''naljuti''...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.06.2015.
16:48
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Posle više nego ubedljivog Zvezdinog trijumfa nad Mega Leksom na startu polufinala plej-ofa Superlige, Nikola Kalinić konstatovao da su crveno-beli ekspresno ispravili greške koje su bile primetne u duelu sa Partizanom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Crvena zvezda Telekom se već nalazi na pragu plasmana u finale plej-ofa, pošto je u prvom polufinalnom susretu deklasirala Mega Leks sa 109-80.

Crveno-beli su ovom partijom pokazali da se vraćaju u pravu formu, koja ih je krasila tokom najvećeg dela sezone.

Nikola Kalinić ističe da je Radonjićev tim brzo ispravio greške koje su napravljene u porazu od Partizana.

Mega je, očigledno, ''platila ceh''...

''Evidnetno je da smo neke greške koje smo napravili u duelu sa Partizanom uspeli da ispravimo za kratko vreme. Celu utakmicu sa Megom u Pioniru smo kontrolisali skok što nam je omogućilo dobru igru u tranziciji po kojoj smo prepoznatljivi cele sezone.

Dobra odbrana dala nam je dodatno samopouzdanje i upravo zahvaljujući tako dobroj odbrani smo zabeležili ubedljivu pobedu u prvoj meču polufinalne serije plej-ofa. Naša želja je da već posle druge utakmice izborimo plasman u finale i tako dođemo u prliku da se borimo i za treći trofej ove sezone'',
istakao je Kalinić.

Iako je Zvezda ubedljivo dobila prvi meč, Kalinić ne želi ni na koji način da potceni rivala.

''Mega Leks zaista ima veoma talentovan tim koji je rastao i napredovao kako je sezona odmicala. Plejada mladih igrača zaista igra izvanredno, poseduju veliki potencijal, a njihova mladost im donosi i veliku energiju. Željni su dokazivanja i to im daje veliku borbenost'',
dodao je Kalinić.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke