Kad se najlepši san pretvori u košmar...

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.02.2015.
17:38
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš i potencijalni reprezentativac Miloš Milisavljević doživeo je da ga njegov dosadašnji klub ''precrta'', baš u vreme dok se oporavlja od povrede ukrštenih ligamenata kolena...

nba.com
nba.com

Povezane vesti

Sećate se, naravno, u pitanju je momak koga je prošlog leta Saša Đorđević na iznenađenje mnogih priključio našem nacionalnom timu, iako je tada branio boje Spartaka, koji je daleko od velike košarkaške scene poslednjih godina.

Tada je počeo Milisavljevićev uspon, usledio je poziv u Razvojnu, NBDL ligu, gde je postao član Golden Stejtove filijale, ekipe Santa Kruza.

Uspeo je i tamo da se nametne, svojim partijama je skrenuo pažnju na sebe, sve se odvijalo kao u najlepšem snu, ali onda je usledila povreda prednjih ukrštenih ligamenata kolena, koja je značila i višemesečno odsustvo sa terena.

I umesto da od svog kluba dobije podršku u tim trenucima, Milisavljević je - dobio otkaz!

Posle takve, neočekivane odluke Santa Kruza, sada je talentovani plejmejker na novom početku, ali je naravno, najvažnije da se što pre oporavi i vrati treninzima. Kvalitet svakako poseduje, pa ne sumnjamo da će posle oporavka napraviti i pravi izbor kluba u kome će nastaviti karijeru.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 18.02.2015
19:04

Nadam se, da ce se vratiti u Evropu i doci u Partizan.

avatar
Wednesday, 18.02.2015
20:58

to sam hteo da kazem ... neka dodje u Partizan ako hoce da mu se karijera vrati gde zasluzuje ... odlican igrac ...

avatar
dex
Wednesday, 18.02.2015
21:31

nemate vi para za njega