Kad se "Crnogorac" pravi Englez

Autor: Boban Filipović
četvrtak 08.06.2017.
19:02
Izvor: Sportske.net

Ako se ne odazove pozivu Boše Tanjevića, peljmejker Barselone Tajris Rajs bi mogao da se nađe u problemu.

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Tanjević je stavio Rajsa na širi spisak kandidata na koje računa za predstojeći Evrobasket, ali se omalenom Amerikancu sa crnogorskim pasošem izgleda ne igra ovo takmičenje.

On je savezu iz Bostona poslao "opravdanje" , tj. lekarske nalaze kako mora da miruje minimum osam nedelja zbog navodne povrede.

Crnogorci su besni, jer je Rajs pre manje od dve sedmice igrao za Barselonu i tada nije bilo tragova nikakve povrede.

Stoga su mu poručili da će mu biti oduzet pasoš ako se 20. jula ne pojavi na okupljanju reprezentacije. To bi moglo da mu napravi problem jer bi u tom slučaju izgubio povlašćen status evropskog igrača u ekipi Barselone.

Tajris Rajs je leta 2013. godine dok je bio član Makabija prihvatio poziv iz Crne Gore da nastupa za reprezentaciju i branio je njene boje na Evrobasketu 2013. godine u Sloveniji, kada su 'Sokolovi' okončali učešće već nakon prve faze. Posle toga nije odigrao nijednu utakmicu za svoju novu domovinu. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
7omman
Thursday, 08.06.2017
19:40

Sta ce nam ovi stranci koji vole da muzu a jos i da ucjenjuju... Mislim da imamo sasvim solidan tim, naravno ne za vrh, ali i ne da nas drugi ponizavaju...

avatar
Roj Kin 16
Thursday, 08.06.2017
19:17

Nije htio da igra kvalifikacije, ne želi da radi pripreme, samo bi da se pojavi na Evropskom i da igra. Ne hvala, radije bih gledao Ivanovića kako ostavlja srce na parketu protiv Izraela, a kamoli protiv jačih ekipa. Rajs out