Kad je Nole gleda, Zvezda ''LETI''!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.02.2016.
12:00
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Trener Zvezde Dejan Radonjić osvrnuo se na dolazak najboljeg tenisera sveta na meč protiv Cedevite i objasnio kako je to uticalo na njegove igrače.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Revanš Cedeviti ''sa kamatom'' za dva poraza ove sezone u ABA ligi dodatno je podigao samopouzdanje svima u Crvenoj zvezdi Telekom, a posle ubedljivih 94:74, trener Dejan Radonjić  je izrazio veliko zadovoljstvo svim onim što je njegov tim pokazao od početka sezone u elitnom evropskom takmičenju.

''Generalno sam zadovoljan zbog svega što smo pokazali u Evroligi od početka sezone. Imajte u vidu da je prvi deo takmičenja bio prožet raznim okolnostima, u jednom trenutku maltene ispali smo iz Evrolige, onda se vratili, ušli u top 16. Sad sam svakako veoma zadovoljan'', istakao je Radonjić u razgovoru za ''Blic''.

Kad je u pitanju najnoviji spektakl u ''Pioniru'', poseban osvrt je napravio na dolazak našeg najboljeg sportiste i najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

''Kada dođe najbolji sportista sveta da te bodri onda si još više motivisaniji, popravlja se raspoloženje, angažovanost, i u svlačionici i na terenu, letiš'', objašnjava Radonjić.

Trener Zvezde, naravno, nije zaboravio ni podršku nekadašnjih fudbalskih reprezentativaca naše zemlje Dejana Stankovića i Marka Pantelića.

''Sve je to uveličalo spektakl i napravilo veliko crveno-belo veče'', zaključio je Radonjić.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke