Kacikaris skratio spisak - Ovih 12 Helena napadaju vizu za Rio

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.07.2016.
20:36
Izvor: Sportske.net

Selektor košarkaške reprezentacije Grčke Focis Kacikaris saopštio je konačan spisak igrača na koje računa za predstojeći Olimpijski kvalifikacioni turnir u Torinu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Tri dana pre početka Olimpijskih kvalifikacionih turnira u Manili, Torinu i Beogradu, selektori reprezentacija učesnica lagano svode račune i objavljuju konačne spiskove.

Strateg "Orlova" Aleksandar Đorđević najavio je da će svoju odluku odlagati dok god je to moguće, odnosno do poslednjeg roka koji je propisla FIBA.

Sa druge strane, selektor košarkaške reprezentacije Grčke Focis Kacikaris saopštio je konačan spisak igrača za predstojeći Olimpijski kvalifikacioni turnir u Torinu tri dana pre početka.

Poslednju seču nisu "preživeli" Vasilis Kavadas i Tajler Dorsi, a pa će Grci juriti olimpijsku vizu sa sledećom dvanaestoricom: Nik Kalates, Vangelis Mancaris, Janis Atinu, Tanasis Antetokunpo, Janis Papapetru, Vasilis Haralampopulos, Dimitros Agravanis, Kostas Kufos, Janis Burusis, Jorgos Bogris, Janis Antetokunpo, Stratos Perperoglu.

Reprezentacija Grčke igraće u Grupi A sa selekcijama Meksika i Irana, a među potencijalnim rivalima u polufinalu nalaze se Tunis, Hrvatska i Italija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke