Jusuf Nurkić - Neka čeka ''Ol Star'', uželeo se Bosne

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.02.2015.
20:02
Izvor: Sportske.net

Jusuf Nurkić je svojim igrama, ali i ponašanjem stekao brojne simpatije od dolaska u redove NBA ligaša Denver Nagetsa. Dobio je poziv i za učešće na ''Ol Staru'', ali je na opšte iznenađenje, odlučio da se na tom pozivu - zahvali. Zašto?

Beta/AP Photo/Jae C. Hong
Beta/AP Photo/Jae C. Hong

Povezane vesti

I dok mnogi košarkaši širom sveta sanjaju da jednog dana budu akteri ''Ol Star'' utakmice NBA lige, Jusuf Nurkić je pokazao da i od toga ima nešto važnije.

On je, naime, i pored poziva za učešće na ovom spektaklu, odlučio da pauzu u NBA ligi iskoristi za odlazak u BiH i posetu porodici i prijateljima u svojoj zemlji.

Kako prenosi sarajevski ''Avaz'', Nurkić je ovih dana posetio Živinice, kao i obližnje mesto Svojat gde je odrastao. Stigao je da ode i u Tuzlu i Sarajevo gde ga je dočekao fizioterapeut Nedžad Vrabac, kome je Nurkić poklonio svopj dres iz Denvera.

''Došao sam zbog privatnih obaveza koje imam. To je i razlog mog neigranja na Ol-Star vikendu'',
istakao je Nurkić.

Vremena za odmor, naravno, nije imao mnogo, jer ga već u petak očekuje novi meč sa Denverom, protiv ekipe Milvokija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Wednesday, 18.02.2015
03:12

Ionako je ta utakmica teski cirkus i skroz besmislena. Zakucavanja i trojke imaju mnogo vise drazi. Pogotovo sada kad na ol star utakmici gledas kako ispaljuju 60 trojki kao da je suterski trening, a ne atraktivna utakmica. Nisu trebali ni jednu jedinu da sutnu vec da poteze izvode, a oni 60 napada sutali trojke samo da obore jos besmisleniji rekord po broju poena u toj besmislenoj utakmici.