Jovović: "Sukob će mobilisati Partizan"

Autor: Beta Beta
subota 21.03.2015.
16:02
Izvor: Beta

Strateg KK Budućnost Voli Igor Jovović tvrdi da se njegov stručni štab nije bavio sukobom koji se dogodio u Partizanu jer veruje da će takve okolnosti dodatno mobilisati crno-bele.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Budućnosti Igor Jovović rekao je danas da će predstojeća utakmica sa Partizanom u Jadranskoj ligi biti pravi derbi i da je ulog veliki.

"Dosta je veliki ulog i čeka nas pravi derbi. Nadam se da će publika uživati u borbi dva kvalitetna tima i da će pobediti bolji. Odlično je što imamo priliku da obezbedimo drugo mesto, ali i da to drugo mesto ne garantuje ništa. Prave borbe kreću u plej-ofu", rekao je Jovović.

Budućnost će sutra dočekati Partizan u poslednjem kolu regularnog dela Jadranske lige, posle kojeg će biti poznat konačan plasman ekipa pred plej-of regionalnog takmičenja.

Trener Budućnosti je kazao da njegova ekipa ne bi trebalo da se bavi unutrašnjim problemima Partizana, govoreći o sukobu trenera crno-belih Duška Vujoševića i igrača Aleksandra Pavlovića.

"To su interne stvari Partizana, teško ih je komentarisati. Evidentno je da su problemi izglađeni, ako ih je i bilo. Sigurno će te neke situacije dodatno mobilisati njihov tim i da će to da stave u neku vrstu kvaliteta pred ovaj meč", kazao je Jovović.

On je naveo da je Budućnost zbog nesrećnih okolnosti došla u poziciju da se u poslednjem kolu bori za drugo mesto na tabeli.

"25 kola se nalazimo na drugom mestu. Delovalo je kao i da je ta pozicija obezbeđena, ali smo nekim nesrećnim okolnostima to zakomplikovali, ali nas raduje što imamo situaciju da je zadržimo i bićemo spremni", rekao je Jovović.

Košarkaš Budućnosti Bojan Subotić kazao je da je Partizan u dobroj formi i da njegovoj ekipi neće biti lako, kao i to da problemi beogradskog kluba ne zanimaju crnogorski tim.

"Nas igrače to ne interesuje, ne smemo da podležemo pritiscima. Na nama je samo da odigramo dobro i da se trudimo da to što bolje odradimo", rekao je Subotić.

Utakmica u Podgorici počeće u 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke