Joviću "ovako slađe", Mitrović čestita Partizanu

Autor: Beta Beta
petak 10.06.2016.
00:06
Izvor: Beta

Košarkaši Crvene zvezde Telekom složili su se večeras u oceni da su zasluženo odbranili titulu šampiona Srbije, ali su i pohvalili "večitog" rivala Partizan na borbi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kapiten crveno-belih Luka Mitrović rekao je da je njegova ekipa pobedila timski, kako je i igrala cele sezone.

"Svaki trofej posle ovakve sezone je drag. Ono zbog čega sam počeo da igram košarku sam doživeo na kraju ove sezone. Pametno smo odigrali. Ovo je prava timska pobeda. Najmanje je bitno ko igra dobro i ko koliko daje poena dok se osvajaju trofeji", rekao je Mitrović novinarima.

Zvezda je odbranila titulu šampiona Srbije, pošto je u finalnoj seriji Super lige sa 3:1 u pobedama bila bolja od Partizana. Četvrtu utakmicu dobila je kao gost sa 70:65.

Luka Mitrović je čestitao Partizanu.

"Šta da kažem za Partizan... Posle onakva dva poraza samo velike ekipe mogu da se podignu i odigraju onakav treći i ovakav četvrti meč", istakao je kapiten Zvezde.

Stefan Jović je rekao da je titula sladja jer je proslavljena pred suparničkim navijačima.

"Gotovo je, završili smo. Ovako je sladje, na njihovom parketu, pred njihovim navijačima. Možda bi i bilo lepše da smo završili u prošloj utakmici da cela dvorana bude ispunjena našim navijačima, ali može i ovako", rekao je Jović.

Branko Lazić je u šali rekao da mu je drago što se finalna serija nije završila posle tri utakmice, već je rešena u četvrtoj.

"Svaka nam čast na svemu što smo uradili ove sezone. Hvala saigračima i navijačima. Znali smo da sledeće sezone više nećemo biti na okupu pa smo malo produžili seriju", rekao je Lazić uz osmeh i čestitao ekipi na tituli.

Upitan da komentariše Lazićevu izjavu vezano za ostanak ekipa na okupu i naredne sezone, Jović je kazao da je njegov saigrač mislio na pauzu izmedju dve sezone.

"Nećemo biti zajedno naredna dva meseca. Ja sam u reprezentaciji, pa će Branko imati više vremena da se posveti detetu. Tu će biti malo u prednosti", dodao je Jović.

Povratnik u Zvezdu Marko Simonović rekao je da je odličan osećaj osvojiti trofej i da je njegova ekipa zaslužila pehar.

"Odličan je osećaj, mislim da smo zaslužili pehar u ovom finalu. Bilo je mnogo teško, Partizan je igrao fenomenalno. Čestitam im na igri i ponašanju. Bilo je uživanje igrati ovu finalnu seriju", rekao je Simonović.

Nemanja Dangubić je rekao da je odličan osećaj odbraniti šampionsku titulu.

"Sjajan je osećaj. Bilo je mnogo teško. Zadovoljni smo posle ovoliko utakmica, duge sezone. Završili smo na sjajan način i čestitao bih svojoj ekipi", rekao je Dangubić.

Zvezda je ove sezone odbranila trofeje u Superligi Srbije i Jadranskoj ligi, a igrala je i četvrtfinale Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

32 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
POGODI KO SAM
Friday, 10.06.2016
15:00

Lorde, tvoj nadimak dovoljno govori o tebi. Nikad nismo imali toliki budzet, ne smem ni da zamislim sta bismo sve uradili da smo imali osam miliona!!!

avatar
babaroga
Friday, 10.06.2016
16:31

Lord nije slagao nista. Sto se ne bi moglo reci za visinu vaseg budzeta. Malo-malo pa iskoci po neki detalj. Kolko je ono EPS dao za samo jednu utakmicu?

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 11.06.2016
00:08

To sto si rekao za moj nadimak i sta on govori o meni cu da shvatim kao kompliment, i hvala ti :)nA 8 miliona nisam ni rekao da ste imali, mozda vise mozda malo manje, ko vama zna, mali klub, nema transparentnosti, mutne radnje

avatar
POGODI KO SAM
Friday, 10.06.2016
23:04

Vi svi redom izmisljate gluposti, retki su izuzeci. Sta si ti, inspektor?

avatar
svojnasvome
Friday, 10.06.2016
07:49

Bravo za izjavu mitrovica.....jer zna decko sta je partizan a sta oni prosli tokom sezone. Jovic je obican folirant i glumac koji nikad nece proci u evropi. Jos jedna čestitka mitrovicu i istim u cz

avatar
Sad il\' nikad!
Friday, 10.06.2016
00:36

Zvezda je osvojila 5 od 6 trofeja u poslednje 2 godine i igrala top16 i top8 El gde je pobedjivala aktuelne sampione (Makabi i Real) sampione EK (Himki) kao i ekipe Laboral kuce , Efesa , Pao-a , Bajeran , Strasbura , Valensije , Lokomotive , Unikahe .... Cestitke svim igracima i zelim im uspeh na kv. turniru za OI i njima i bivsim igracima Zvezde , kao i ostalim momcima.

avatar
Djole Djokic
Friday, 10.06.2016
00:34

Bravo legende za celu sezonu i nek' nam bog da sreće da bude još bolje sledeće sezone!

avatar
čerčil Brod
Friday, 10.06.2016
00:23
avatar
Sin Dragan
Friday, 10.06.2016
00:23

Pitao bih kapitena Mitrovica na cemu cestita? Celu seriju igramo sa 50% snage, na sta bre to lici? Ipak je to finale a protivnik nije bitan. Dajte malo to sledeceg puta da bude vise zalaganja...

avatar
svojnasvome
Friday, 10.06.2016
14:01

Da nisi jadan bio bi smesan....verovatno da dobro zna dešavanja u odnosu na tebe, da je lepo vaspitan u odnosu na tebe i da ima pametnija posla u odnosu na tebe koji je najvece dostignuce verovatno ostvario kao sns bot, najevsi se sendvica...imas i od mene jedan a moze i pljeska...al ja placam ne mora drzava i narod. Na sta ste inace navikli

avatar
POGODI KO SAM
Friday, 10.06.2016
14:59

Ima i od mene majonez, a moze i urnebes:-D

avatar
Zoran Stevic
Friday, 10.06.2016
00:18

Svaka cast momci!! Pokazali ste na terenu da ste neprikosnoveni, a potom i davanjem vise nego korektnih izjava u kojima velicate KKP! nCrvena Zvezda-STVARNO SAMPIONI!!nVujosevicevski orjentisanim navijacima, onima koji pozivaju na linc, preporucio bi da pogledaju sam zavrsetak utakmice, i sta je rado Lazic dok su ostali igraci slavili sa Delijama!? nPrisao je klupi Partizana i cestitao na dostojnom otporu, naknadno se prikljucio i ostatak tima, ponovicu se TAKO TO RADE SAMPIONI!!!