Jovićeva poruka oduševiće ''Delije'' pred derbi!

Autor: Darko Mitrović
subota 04.02.2017.
20:07
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Koliko ''onaj pravi'' Stefan Jović nedostaje Zvezdi, najbolje se videlo protiv Efesa. Ali, Partizan neće moći da računa na njegov izostanak!

Sportske.net/ALTAIStudio/NIkolaKrstić
Sportske.net/ALTAIStudio/NIkolaKrstić

Povezane vesti

Plejmejker Crvene zvezde mts poručio je danas da će biti spreman za derbi, bez obzira na probleme sa povredom koja ga muči od utakmice sa Panatinaikosom.

To je, naravno, poruka koju su Zvezdine pristalice željno iščekivale uoči sutrašnjeg duela, pa je za očekivati da se aktuelni šampion protiv najvećeg rivala prikaže u najboljem izdanju.

''Moći ću da igram, samo je pitanje koliko ću moći da izdržim. Čeka nas utakmica sa Partizanom i zna se šta je derbi. Derbi se igra i sa jednom nogom, bez leđa i sigurno ću biti u sastavu. Spremiću se da budem u boljem stanju nego što sam danas'', poručio je Jović, a prenosi ''Mondo''.

Podsetimo, utakmica se igra sutra od 18 sati, a Partizan će biti u ulozi domaćina. Jović je spreman i za pritisak sa tribina.

''Čeka nas pakao i protivnik koji će da grize da bi nas dobio. Moraćemo da odgovorimo na njihov ambijent, na njihovu agresivnost i da probamo da igramo svoju igru...'', poručio je Zvezdin plej.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Sunday, 05.02.2017
01:03

Ja sam siguran da Radonja nece puno stegnuti kao da po svaku cenu dobije, zato ne ocekujem Jovica i Kuzmu puno, mozda ce malo igrati i to je to. Partizanu je daleko vaznije da pobedi zbog te druge pozicije, nama potpuno nebitna utakmica osim prestiza. Mozda je ovo dobra prilika za Tompsona, Rakicevica, Dobrica pa i Nejta, da imaju nesto vecu minutazu. Prvi put odgledacu derbi onako smireno, ako dobijemo ok ako ne, idemo dalje, jer ako slucajno Partizan izgubi ovu tekmu bice jos teze za nih da cuvaju tu drugu poziciju, jer sledecu idu Cedeviti u Zg.

avatar
Saturday, 04.02.2017
23:57

da se ne lažemo , neće igrati ni Jović ni Kuzmić a možda još neko jer su povredjeni , umorni , i važnije su im utakmice u EL a sa Partizanom misle da mogu do pobede i sa drugom postavom , Rakičević će sigurno igrati da bi mu publika zviždala i vredjala a Zvezda napustila teren .

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 04.02.2017
21:53

Чисто сумњам да ће он и Кузмић играти дерби. Што кажу Амар и Пикси треба чувати играче за важније утакмице од ове.

avatar
Rade Trajkovic
Saturday, 04.02.2017
22:55

Ma i bez njih laganeze hehehehhe

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 05.02.2017
09:55

Реално можемо их победити и без њих али тешко је мотивисати играче за једни безначајну утакмицу док је њима највећа мотивација што играју против Звезде.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 04.02.2017
21:36

Nzm koliko je pametno da igra , jes ovo derbi ali nas cekaju mnogo vaznije utakmice do kraja

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 04.02.2017
21:35

Nema potrebe da se trošite na jednoj potpuno beznačajnoj utakmici.