Jović: ''Znate koji nam je ovo meč u sezoni, ali moramo da pobeđujemo''

Autor: Beta Beta
subota 27.05.2017.
16:07
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović izrazio je danas nadu da će crveno-beli pružiti dobru igru i da će ostvariti pobedu u predstojećoj utakmici protiv Vršca u 12. kolu Super lige Srbije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

"Odigrali smo tešku utakmicu protiv Mege, i najvažnije je da smo obezbedili bodove. Ipak, ima još da se igra, i moramo da budemo maksimalno koncentrisani, ne sme biti nikakvog opuštanja. Protiv ekipe Vršca u prvom delu smo odigrali dobru utakmicu, ali u istom ritmu moramo odigrati i ovu, uz čvrstu odbranu i maksimalan respekt protivnika. Nije nam lako, igramo kroz celu Super ligu praktično nekompletni, ovo će nam biti 77. ili 78. utakmica ove sezone, ali znamo šta nam je zadatak i cilj", rekao je Jović za klupski sajt.

Zvezda će sutra u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 13.00 dočekati Vršac u 12. kolu Super lige Srbije.

Prodaja karata za utakmicu protiv Vršca počela je danas, a cene su 200 dinara za tribine, 400 za parter "B" i parter "4", dok plava i bela loža koštaju 600, a loža 800 dinara. Za sedišta pored terena treba odvojiti 3.000 dinara.

Crveno-beli imaju 10 pobeda i jedan poraz i trenutno se nalaze na deobi prvog mesta sa Partizanom u Super ligi Srbije, dok je Vršac sedmi sa dva trijumfa iz 11 utakmica. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dusko
Sunday, 28.05.2017
11:37

a koja je tebi utakmica, na šta se ti žališ...

avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 27.05.2017
16:54

Kakvo ludilo od sezone, vec 77 mec, a ima jos dosta do kraja... i nije problem duzina sezone ili cak broj meceva, koliko je problem raspored koji je bio ekstremno naporan, nezapamcen za evropske okvire. Veci deo godine se igralo na svaka 3 dana, cesto su bile nedelje sa po 3 tekme, gde su bar 2 utakmice bile zaista teske i iscrpljujuce...Raduje sto ce sledece sezone biti u Aba ligi 4 meca manje (zbog 2 ucesnika manje u ligi), takodje bi trebalo da se skrati ovaj Kls koji se nepotrebno ovako dugo igra....

avatar
Bafana
Saturday, 27.05.2017
16:15

Sta bi igrači Zvezde pricali da igraju za neke velikane iz Evrolige , koliko znam i ti momci igraju utakmice koliko i Zvezda ali protiv dosta težih protivnika u svojim ligama pa se ne žale posle svake utakmice koliko su ih odigrali .

avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 27.05.2017
17:22

Kao prvo, da bi pricao ovako nesto protiv nas, moras neke stvari znati. Velikani imaju licence, i igraju opusteno, a uostalom prvih 8 idu u plej of, tako da im je laganica veci deo sezone. Imaju barem 2 strasno kvalitetne i skupe petorke, i to je veoma vazno, oni pucaju od kvaliteta i igraca koji imaju strasno puno poena u rukama, tako da mogu da rotiraju kako god zele, i pritom da njihova igra i rezultati ne trpe. Velikani iz EL putuju carter letom cesto, isti kosta kao nagrada za pobedu u elitnom takmicenju, to im mnogo olaksava oko putovanja, umora, smanjuje mogucost povreda... Retko ko je ovako naporan ritam imao kao i Zvezda ove sezone, mozda cak i niko...kada je bila zavrsnica EL igrale se najvaznije utakmice na Jadranu, pre toga bio kup, apsolutno bitka za trofeje se vodila u najnezgodnijem periodu, gde se jos jurio i prolaz u cetvrtfinale EL, igralo se na svakih 2-3 dana, nekoliko prvotimaca vukli povrede, bez glavnog igraca bili prakticno 2-3 meseca...Mi nemamo tu mogucnost i privilegiju da zamenimo povredjene igrace, i da dovedemo druge u sred sezone, a uostalom, da se vratim na najvaznije, mi uvek imamo imperativ pobeda i trofeja, i prioritet da budemo prvi na Jadranu, sa prednoscu domaceg terena kao olaksicu ka cilju, i igrali smo najvise utakmica od svih timova u Evropi, u najnezgodnijem i fizicki/psihicki najnapornijem ritmu.

avatar
Bafana
Sunday, 28.05.2017
12:31

Barselona je imala mnogo vece probleme sa povredama nego vi ove sezone pa se nisu nin stop žalili , Galata izbacila pola ekipe od početka sezone i nisu doveli nikoga . Sve te ekipe imaju daleko dalje gostovanja i naravno onda da putuju avionom , najbolje da Cska putuje dva dana autobusom da bi odigrali utakmicu , imaju mnogo jace protivnike od Krke, Zadra i Fmp2 ( svaki igrac iz poslednje ekipe na tabeli u drugim ligama bi u ovim ekipama bio glavni igrac ) ,niste koristili svoje mlade igrače a mogli ste i tako bi proširili rotaciju , daleko ste najjači tako da borba za prvo mesto i prednost domaćeg terena ne pije vodu , alo je Partizan dobijao utakmice u Aba ligi sa Karahodxicem i Potom u petorkama ne mizes da mi kažeš da Rakicevic nije mogao da igra ili Simanic da odmori se Jovic ili Simon . JEDINI STE KLUB na svetu koji ima dva tima u istoj ligi , ustupljuje vam se Arena svaki put dok sa Partizanom to nije bio slučaj , organizuje se F4 u Beogradu posle 4,5 godina igranja u Evroligi i nikakvih posebnih rezultata iako ste vi ponosni na ispadanje u prvom krugu pored najlosijig sezona Barse,Makabija,Galate dok je Partizan igrao znatno duze i sa vise uspeha pa niko mi padalo napamet da daje drzavne pare za F4 . Znaci i vi imate mnogo povlastica tako da ne razumem stalno kukanje .