Jović van stroja još tri nedelje?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.04.2017.
21:20
Izvor: Sportske.net

Plejmejker novog-starog šampiona ABA lige Stefan Jović dobio je poseban program rada po povratku iz Minhena, a napravljene su i prve procene kada bi mogao na teren.

Sportske.net/ALTAIStudio/NIkolaKrstić
Sportske.net/ALTAIStudio/NIkolaKrstić

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s nisu uspeli da se plasiraju u TOP 8 fazu Evrolige, ali su zato "metlirali" Cedevitu u finalnoj seriji regionalnog šampionata i osvojili drugi trofej u tekućoj sezoni.

Crveno-beli u poslednja dva meseca nisu mogli da računaju na Stefana Jovića koji uglavnom nije nastupao zbog problema sa povredom leđa, a i kada je igrao nije bio u stanju da da svoj maksimum.

Zbog toga je pre deset dana usledio odlazak u Minhen na preglede kod specijaliste kojeg su preporučili Aleksandar Đorđević i Svetislav Pešić.

Stefan Jović se nedavno vratio iz Minhena, već je počeo da radi po programu koji je dobio, a poslednje informacije glase da bi na teren mogao da se vrati za dvadeset dana.

Ukoliko ne bude novih problema i oporavak protekne po planu, Stefana Jovića bismo mogli ponovo da vidimo u Zvezdinom dresu od 5. kola Superlige Srbije koje je na programu 6. maja.

Crveno-beli kreću u odbranu trofeja u Superligi duelom sa Spartakom u Subotici koji je zakazan za 22. april.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke