Jović: "Ovo je jedan veliki san"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.09.2014.
16:53
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović rekao je danas da se dobro uklopio u novu ekipu i da mu se sve promenilo od kada je dobio poziv za reprezentaciju Srbije.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Govoreći na druženju sa novinara organizovano od strane Evrolige, Jović nije krio svoje impresije i utiske nakon jako uzbudljivog leta.

"Ovo je jedan veliki san, za dva i po meseca se sve promenilo, posle sezone za zaborav, u kojom sam imao mnogo problema, sportskih i zdravstvenih", rekao je Jović novinarima u Areni.

Prema njegovim rečima, Zvezda ove sezone ima "mladu i dosta poletnu ekipu".

"Drago mi je što su svi nasmejani i što sa nestrpljenjem očekuju početak sezone. Ima mnogo potencijala, biće brža košarka nego prošle godine i nadam se da ćemo uspeti sve što smo zacrtali kao ciljeve",
rekao je Jović.

On, ipak, nije želeo više o ciljevima crveno-belih jer, kako je rekao, to pravo ima samo trener Dejan Radonjić.

Jović, koji je poslednje pojačanje Zvezde, kazao je da će pokušati da se što bolje pripremi za početak sezone, iako je imao malo vremena za odmor zbog obaveza u reprezentaciji Srbije.

"Za sada je sve OK i potrudiću se da se što bolje spremim za početak. Malo mi je neophodan odmor, ali u dogovoru sa trenerom i fizioterapeutom držim odredjen ritam da bih bio što spremniji", kazao je ovaj 23-godišnji plejmejker.

Jović je istakao da nema razloga da ima bilo kakav pritisak, jer mu je selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević uneo veliko samopouzdanje.

"Ne poštujem nikoga kada izađem na teren, tako će biti i u Zvezdi",
dodao je Jović.

On je naveo da mu je Đorđević verovao u reprezentaciji, kao i da vidi da Radonjić ozbiljno računa na njega.

"Najbitnije mi je što se slika o meni promenila, bilo je mnogo skeptičnih kada se pojavilo moje ime na spisku reprezentacije", rekao je Jović.

Zvezda će novu sezonu početi u petak, kada će u hali Pionir od 18.00 dočekati Levski u prvom kolu Jadranske lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke