Jović o dosadašnjem učinku, koncentraciji i društvenim mrežama

Autor: Pavle Knežević
sreda 06.09.2017.
12:21
Izvor: Sportske.net

Plejmejker naše reprezentacije zadovoljan je dosadašnjim učinkom, a novinarima je otkrio kako tim izlazi na kraj sa kalkulacijama i pritiskom javnosti.

Fiba.com
Fiba.com

Povezane vesti

Plejmejker Srbije Stefan Jović zadovoljan je dosadašnjim učinkoma na Evropskom prvenstvu u Istanbulu, a posebno mu imponuje reakcija posle poraza.

"Odradili smo sjajan posao, imamo dobar skor do sada", rekao je Jović novinarima u Istanbulu.

Srbija ima skor od tri pobede i poraza, od Rusije. Nakon te izgubljene utakmice, pobeđen je domaćin Turska, a onda i autsajder Britanija.

"Dobro smo odreagovali posle Rusije. Svi znamo da smo bili tada previše nervozni, obraćali previše pažnju na sudije. Prava stvar je da smo reagovali na pravi način protiv Turske pred njihovim navijačima. Protiv Britanac je bilo rezultatski lakše, ali je pristup bio dobar", rekao je Jović.

Sledi meč sa Belgijom, koja ima pobedu i tri poraza. Joviću je jedina želja da tu utakmicu dobije, a kalkulacijama se nije bavio. Selektor je pre dva dana rekao da ekipa ima svoj mir i da se drži dalje od medija, društvenih mreža i pritiska javnosti, koja već računa sa kim bi Srbija mogla da igra u četvrtfinalu, polufinalu...

"Prvi put sam se sinoć susreo sa tim kalkulacijama, kad sam pričao sa vama (novinarima). Što se tiče društvenih mreža, svako ima svoj neki kutak gde se posveti svojim prijateljima i zahvali na čestitkama. To je prva stvar i mislim da se posle toga one zaboravljaju, jer nema dovoljno vremena za naše potrebe, a kamoli za nešto više.

S te strane smo maksimalno fokusirani na sve što nam sledi, na svaku narednu utakmicu. Prvenstveno se bavimo našim stvarima i komuniciramo o našim stvarima. Posle Rusije smo ostali duboko u noć da popravimo šta treba, gledali neke detalje i to je ono čime se bavimo u slobodno vreme
", rekao je Jović.

Utakmica Belgija-Srbija igra se sutra od 17.15.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke