Jović nahvalio Voltersa, veruje da će biti "top pojačanje"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.10.2016.
20:21
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda mts od pre par dana jača je za bivšeg plejmejkera Milvoki Baksa, Nju Orleans Pelikansa i turskog Bešiktaša.

Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić
Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić

Povezane vesti

Nejt Volters je stigao u redove tima sa "Malog Kalemegdana" kao veliko i dugo čekano pojačanje na poziciji pleja.

Očekuje se da donese dosta toga Zvezdinoj igri, a najbitnije je da će se njegovim dolaskom Stefan Jović malo i odmoriti.

Do sada su jedine opcije na "kecu" u Zvezdi bili Jović i Rebić, povremeno je igrao i Dženkins u nedostatku rešenja, te će sada svima biti lakše dolaskom Voltersa.

Upravo Jović, koji je na parketu u prethodna tri evroligaška meča provodio oko 27,2 minuta u proseku, veruje da će Volters biti izuzetno pojačanje za "crveno-bele".

"Trenirao je sa nama i svi smo oduševljeni. Prvenstveno je dobar lik, već smo ga učili da kaže Zvezda na sprskom. Drago mi je što je tu. Nadam se da će biti dobro pojačanje", rekao je Jović za "Žurnal".

"Uvodimo ga u naše priče, interne šale i sve ostali. Izuzetno je komunikativan i spreman za saradnju. Oduševljen sam. Mislim da će biti top pojačanje", dodao je plejmejker Crvene zvezde mts.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jedan jedini
Thursday, 27.10.2016
22:21

hvalite konja prije trke....kanga,mouche,fibel...niste naucili

avatar
gosfkcz
Friday, 28.10.2016
10:20

Bar imamo koga da hvalimo. Kanga i jeste za pohvalu samo sto se ti ne razumes u taj sport. Sta ima novo u nabedjenoj instituciji? Citas li i njihove vesti?

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Friday, 28.10.2016
19:10

Mi ih hvalimo,ali vi ste korak napred,nazivate ih dominatorima,bombama...o casovima nemoj da pricas,bar sto se tice fudbala,molim te.

avatar
PARTIZAN 36
Friday, 28.10.2016
16:19

vidim kako se razumes.Hvalis a nisi ga ni video kako igra....osim preko snimaka...al ae razumes ko baba u.......PARTIZAN I JESTE INSTITUCIJA.Ako je ŠAMPION EVROPE I NAJTROFEJNIJI KLUB šta je drugo nego INSTITUCIJA

avatar
Doktor Trax
Thursday, 27.10.2016
22:07

Wolters OOOO ako bog da da se skandira u areni

avatar
Dr_znate_koji
Thursday, 27.10.2016
20:57

Posle jednog intervjua koji sam odgledao, zaista se vidi da je Volter super lik. Nije neki nabedjeni superstar, vec izgleda kao skroman decko. Mislim da ce odlicno da se uklopi u ovaj tim. Mi smo porodica, to se vidi.