Jović doneo dobre vesti u vezi Voltersa i Bjelice

Autor: Beta Beta
petak 17.02.2017.
11:04
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović rekao je da su mladi igrači opravdali očekivanja u večerašnjoj pobedi nad Vršcem i da ne očekuje laku utakmicu protiv FMP-a u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

"Malo sam iznenađen razlikom jer je Vršac veoma dobra ekipa sa mnogo iskusnih igrača. Razlika je prevelika, ali smo igrali dobro. Mlađi igrači su opravdali očekivanja i s razlogom su tu sa nama", rekao je Jović novinarima posle utakmice u Nišu.

Zvezda je lako i ubedljivo pobedila Vršac sa 99:47 u četvrtfinalu Kupa i za plasman u finale će se boriti sa FMP-om.

"Zna se šta se od nas očekuje. Neće biti nimalo lako. FMP je perspektivna, mlada ekipa, koja će da grize kako bi ušla u finale. Dobro se poznajemo, nema skrivalica. Na nama je da pružimo maksimum", rekao je Jović.

Crveno-beli su protiv Vršca bili oslabljeni neigranjem Nejta Voltersa i Milka Bjelice, kao i od ranije povređenog Nemanje Dangubića.

"Traje taj neki period. Dangubićeva povreda je malo ozbiljnija, a mislim da će Nejt i Milko igrati u subotu. Ko god da izađe na teren, bez obzira na rotaciju, sigurno će pružiti makismum da se ostvari dobar rezultat", kazao je Jović.

Kada je reč o njegovom stanju, Jović je kazao da je "okej".

"Nisam potpuno spreman, ali neću da se žalim, dobro se osećam i biće još bolje", kazao je Jović.

Utakmica između Crvene zvezde i FMP-a igraće se u subotu od 17.00. Drugi polufinalni par činiće pobednici duela izmedju Mega Leksa i Dinamika, odnosno Partizana i Dunava.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke