Još jedan Srbin pozvan na 'Ol-Star'

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.02.2017.
09:20
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Svega nekoliko dana pre početka 'Ol-Star' vikenda postalo je jasno da Nikola Jokić neće biti jedini Srbin koji će biti deo spektakla u Nju Orlinsu.

Povezane vesti

Vikend pred nama rezervisan je za okupljanje najvećih zvezda NBA lige u Nju Orlinsu gde će biti odigrana tradicionalna 'Ol-Star' utakmica i sve što uz nju ide.

Juče smo saznali da je Nikola Jokić dobio još jednu ulogu na 'Ol-Staru' pošto će pored utakmice rukija učestvovati i u 'skil čelindžu', ali je pored te informacije stigla još jedna vrlo bitna.

Spektaklu u Nju Orlinsu prisustvovaće i direktor košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s Davor Ristović koji je u sredu otputovao za Ameriku nakon što je dobio zvaničan poziv za dolazak na 'Ol-Star'.

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s dobio je zvaničan poziv za učešće na 'Ol-Staru' u sklopu sve intenzivnije saradnje koju crveno-beli imaju sa NBA ligom, Evroligom i njenim partnerima.

Ovogodišnji spektakl u Luizijani biće 66. po redu izdanje tradicionalnog 'Ol-Star' vikenda, a na programu je od 17. do 19. februara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke