Još jedan Partizanov promašaj...

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.05.2017.
23:11
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Izuzimajući plejmejkera Vilijama Hečera, Partizan se ove sezone nije usrećio sa Amerikancima koje je angažovao.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Među pristalicama Partizana se sve češće mogu čuti komentari kako selekcija igrača za tekuću sezonu nije bila dobra, bez obzira na činjenicu da se klub još uvek bori sa finansijskim problemima.

U prilog tome i najnovija dešavanja u Partizanu.

Podsetimo, pre nekoilko dana crno-beli su i zvanično okončali saradnju sa Frenkom Robinsonom koji ni izbliza nije opravdao ono što se od njega očekivalo, a kako sada stvari stoje, sličan scenario se sprema i kada je Džamont Gordon u pitanju.

On je u Partizan stigao kao poslednje pojačanje, za završnicu ABA lige, ali se od njega nije odmah očekivalo da zablista, s obzirom na dugu pauzu zbog povrede.

Ipak, u klubu su se nadali da će kako vreme odmiče pokazivati napredak u igri, pogotovo u Superligi, s obzirom da su crno-beli imali nekoliko nedelja pauze da se što bolje spreme za domaći šampionat.

Ali, polako ulazimo i u sam finiš sezone, a Gordon nije uspeo da dođe do izražaja.

Da je rastanak sa njim blizu, moglo se naslutiti i iz sastava Partizana za večerašnju utakmicu sa FMP-om, s obzirom da Gordon nije bio u konkurenciji za ovu utakmicu, a posle meča trener Aleksandar Džikić je najavio da će se klub u vezi Gordona oglasiti saopštenjem.

A dok iščekujemo to saopštenje, ''Informer'' večeras prenosi svoja nezvanična saznanja da ''Gordon nije bio zadovoljan zbog neredovnih plata, pa mu se zbog toga nije igralo".

Inače, on je u ABA ligi beležio procečno 4.5 poena po utakmici.

--


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 10.05.2017
08:59

Odakle ovoliki promašaji,šta bi sa čuvenim sistemom...

avatar
LaJoya#21
Wednesday, 10.05.2017
07:34

Razumem da nemaju vise para za bolje igrace ali ako si pogodio sa Hecerom 30+ godina. Pa niie svako Hecer. Za Robinsona se videlo na prvoj utakmici na zagrevanju da nije to to. Uopste nije trebao da dolazi nego je Dzile trebao malog Slobu Jovanovica da izgura. Nadam se boljoj selekciji tima za sledecu sezonu.

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 10.05.2017
18:34

Pa nije bas Hecer pogotak, znali su oni koga dovode, igrao je EC prosle sezone, i imao 14ppg tamo. Znaci cesto postizao i po 25 poena u drugorazrednom takmicenju, imao odlicnu sezonu, dok u grckoj ligi bio jos bolji, sa preko 15 poena u proseku po utakmici, to su jako dobri procenti... nije ni Bircevic kao reprezentativac iz Spanije koji je dosao, neki pogotak i otkrovljenje, ili Lukovic koji je i prosle sezone bio strahovito dobar u MZT-u...promasaji se desavaju, sada se nema toliko puno novca kao nekada, i cesto ce ovako biti....

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 09.05.2017
23:38

Skauting 0 . Da mega ima bolji skauting od nas ne mogu da verujem . Sledece sezone centar crnac i bek n Ostalo mladi igraci n Izbaciti velickovica lukovica koprivicu majstorovica karahodzica andrica ,dati sansu mladima da dobiju iskustvo poput tanaskovica ,jovanovica ,pota i ostalih . Neka oni vode tim sledece godine . Pa za dve godine da budemo 1

avatar
Gusttavo
Tuesday, 09.05.2017
23:35

Platu za sta? Za 4.5 poena po utakmici? Nije on jedini promasaj! Znam da je klub u teskim finansijskim problemima,ali igraci poput Koprivice,Majstorovica,Gordona,Robinsona i Ratkovice ne zasluzuju dres Partizana! Ostale ajde i da razumem,imaju zelju i bore se,ali iako nemamo novca,onakvi igraci ne treba da se dovode u Partizan!