Još jedan evropski velikan želi Radonjića! Ali tek posle Hrvata, kao opciju broj 2!

Autor: Darko Mitrović
subota 17.06.2017.
23:14
Izvor: Sportske.net

Iz dana u dan smenjuju se nove informacije kada je u pitanju nastavak karijere Dejana Radonjića.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Posle nove titule sa Crvenom zvezdom mts i triple krune u sezoni za nama, Dejan Radonjić je potrvdio da mu ugovor ističe i da je neizvesno gde će raditi naredne sezone, s obzirom na nezavidnu finansijsku situaciju u Zvezdi.

Uporedo s tim, širom Evrope se pojavljuju medijske spekulacije oko eventualnog novog angažmana trofejnog stručnjaka.

Podsetimo, prethodnih dana se u vezu sa Radonjićem dovodila Barselona, pa Baskonija, a od večeras i Makabi iz Tel Aviva.

Kako smo objavili ranije danas, prvi pik za novog trenera ''Ponosa Izraela'' u ovom trenutku je hrvatski stručnjak Neven Spahija, a ''Sportando'' je preneo da ako pregovori sa njim ne uspeju, Izraelci će se okrenuti Dejanu Radonjiću koji je sada slobodan u izboru nove sredine.

Ipak, jasno je i da se Zvezda neće tek tako predati u borbi za svog najtrofejnijeg stručnjaka. Bez obzira na sve probleme...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 19.06.2017
10:04

Iskreno, ja bih volio jedino da Dejo ostane. Sve ostalo se moze promijeniti, imamo mi dosta perspektivnih igraca neki ce otici ali neki ce i ostati, neke mozemo i dovesti, sklopicemo mi opet ok ekipu, mozda slabiju ali nema veze, ali ako Radonja ode, onda slijedi neizvijesnost, drugi trener, drugaciji sistem...