Još ima nade za Vilsona, Cvetković spreman za Olimpiju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.12.2015.
11:00
Izvor: Sportske.net, Sport

Trener Partizana Petar Božić prokomentarisao najnovije spekulacije o mogućem odlasku Džamara Vilsona iz redova crno-belih posle samo tri odigrane utakmice.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Od reprezentativca Finske se mnogo očekivalo po dolasku u Partizan, možda i previše, imajući u vidu ono što je pokazao u tri do sada odigrane utakmice u crno-belom dresu.

Njegovih osam izgubljenih lopti protiv Cedevite u nedelju, uz više nego skroman poenterski učinak, bio je povod za najave njegovog brzog rastanka od Partizana.

Ipak, u izjavi za današnji ''Sport'', trener crno-belih Petar Božić je poručio da za sada razlaz sa Džamarom Vilsonom nije u planu, iako on još uvek ne pokazuje sve svoje kvalitete, zbog kojih je i doveden.

''Džamar u ovom trenutku jeste ispod nivoa na kojem može da bude i koji je pokazivao tokom Evropskog prvenstva, ali verujem da će već protiv olimpije pokazati pravu reakciju''
, poručio je Božić.

Kada je u pitanju prvi plejmejker ekipe Aleksandar Cvetković, on ima problema sa Ahilovom tetivom, zbog čega nije igrao protiv Cedevite, ali trener Božić uverava da će i on biti spreman za meč 13. kola protiv Olimpije u ''Pioniru''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Tuesday, 01.12.2015
12:04

Da se ne zavaravamo, njegove igre su ispod svakog nivoa, to je jad i beda. Dzamo, ovo ti je poslednja sansa!

avatar
Serie A Fan
Tuesday, 01.12.2015
16:46

Odbranu igra fenomenalno za čoveka koji je jedva preko 180. Ima dosta ukradenih, brze ruke...Nekako mi se čini da Vilson više igra kao basketaš nego košarkaš. Moj utisak naravno.

avatar
116 GODINA VELICINE
Tuesday, 01.12.2015
18:15

Da, u pravu si. Za tu visinu igra dosta dobro, ali neke stvari koje su mu prednost u odbrani, a i za basket, hendikep su u napadu. Cvetkovic mi je isto dosta nizak i ima bas male ruke, zato mislim da ne treba da gomilamo iste pa ni slicne igrace.

avatar
cholic
Tuesday, 01.12.2015
16:54