Još 'brejk' i titula! (20.30)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.04.2015.
12:45
Izvor: Sportske.net

U rasprodatoj dvorani zagrebačkog "Doma Sportova" košarkaši Crvene zvezde Telekom u sredu uveče igraju treću utakmicu finalne serije plej-ofa ABA lige protiv Cedevite.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nastavljaju borbu za titulu u regionalnoj košarkaškoj ligi trećom utakmicom finalne serije plej-ofa.

Nakon dva vezana trijumfa nad Cedevitom u "Pioniru" crveno-bele do titule vodi još samo jedna pobeda nad zagrebačkom ekipom.

Večerašnji susret u rasprodatom "Domu Sportova" biće prva prilika da crveno-beli prirede "brejk" i na taj način stave tačku na finalnu seriju.

Nakon prva dva susreta postalo je jasno da Zvezda ima kvalitetniji tim ali je i Cedevita pokazala da je ne treba potcenjivati, posebno ako se uzme u obzir činjenica da se u polufinalnoj seriji vratila u život nakon dva poraza u Podgorici.

Ne računajući prve dve utakmice u finalu plej-ofa ABA lige Crvena zvezda Telekom tukla je Cedevitu oba puta u tekućoj sezoni ali je zato na prethodnih pet utakmica u Zagrebu doživela svih pet poraza.

Kada se navedenom podatku doda i to da će crveno-beli verovatno biti oslabljeni zbog povreda Maika Cirbesa, Branka Lazića i Stefana Jovića jasno je da Zvezdu čeka ozbiljan posao na gostovanju Cedeviti.

Treća utakmica finalne serije plej-ofa regionalne lige igra se od 20 časova i 30 minuta a ukoliko bude bilo potrebe četvrti susret biće na programu 24 časa kasnije u istom terminu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Samo CZV
Wednesday, 29.04.2015
15:10

Još jedna pobeda i titula...Napred Zvezdo,mnogo smo kvalitetniji od njih,ako budemo na svom nivou,večeras osvajamo ABA ligu.IDemo momci.Napred Zvezdo!

avatar
Smak
Wednesday, 29.04.2015
14:16

Još jedna momci, verujem da će se večeras slaviti. Ako ne večeras, onda sutra. Nema brige, opušteno čekam da proslavimo titulu u ZG.