Jončevski: "Mega kao priprema za poslednje kolo"

Autor: Beta Beta
utorak 30.05.2017.
17:37
Izvor: Beta

Trener košarkaša Spartaka Alek Jončevski rekao je danas da njegova ekipa predstojeći meč protiv Mega Leksa želi da iskoristi kao pripremu za poslednju utakmicu u Mozzart Superligi Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Košarkaši Spartaka sutra od 19.00 gostuju ekipi Mega Leksa u okviru 13. kola Mozzart Superlige Srbije.

"U prvoj utakmici sa Megom smo pružili veliki otpor, ali nismo izdržali tempo do kraja, pa je Mega slavila u Subotici. Sada igraju na domaćem terenu i naravno da su favoriti. Mi ćemo pokušati da iskoristimo ovu utakmicu kako bismo se što bolje pripremili za poslednju utakmicu u Superligi protiv Vršca koju igramo na svom terenu jer nam je želja da se na toj utakmici pokažemo u najboljem svetlu", rekao je Jončevski.

Spartak je poslednji na tabeli Mozzart Superlige sa samo jednim trijumfom, dok je Mega treća sa skorom od sedam pobeda i pet poraza.

"Idemo u goste ekipi Mege koja igra jednu dobru i agresivnu košarku. Ne idemo sa belom zastavom na ovo gostovanje. Želimo da odigramo još jedan dobar meč protiv ABA ligaša. Imamo svoje šanse i hoćemo da odigramo jednu jaku utakmicu i pokažemo karakter", rekao je košarkaš Spartaka Nikola Lučić.

Subotičani su prethodne nedelje uzburkali košarkašku javnost odlukom da uruče otkaz igraču koji je posle duela sa Partizanom poželeo crno-belima da osvoje titulu, bilo "protiv FMP-a 1 ili FMP-a 2".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke