Jokićevi anđeli čuvari, od njih se boji Nikola, ali i ceo "Pepsi Centar"

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 09.02.2017.
09:32
Izvor: Sportske.net

Nisu tako opasni, iako deluju za vreme utakmica. Ali tu su da bi se uverili da će nova zvezda NBA lige ostati na pravom putu.

screenshot - Youtube
screenshot - Youtube

Povezane vesti

Nji dvojica deluju opasno, dvometraši su, stalno imaju primedbe na Jokićevu igru u odbrani, dobar deo "Pepsi Centra" zazire od njih kada počnu da kritikuju i upozoravaju srpskog centra na greške.

"Nismo tako opasni, više ga i ne psujemo", kaže Nemanja Jokić jedan od Nikoline starije braće. On i Strahinja žive sa novom NBA zvezdom.

"Nemamo jahtu, penthaus ili tako nešto, živimo nas trojica i Nikola sa devojkom u trosobnom stanu u Denveru. Okačili smo i mini koš u predsoblju, mali je za nas, ali i dalje ponekada igramo, sve pršti", kažu braća.

Oni su na svakoj utakmici Nagetsa kod kuće, ne putuju na gostovanja, ne žele da idu avionom. Ali, otišli su do Los Anđelesa, Dalasa i Njujorka iznajmljenim "kadilakom" da podrže brata.

Nemanja Jokić je živeo sa Miličićem u vreme dok je ovaj igrao u NBA, a Jokićev stariji brat igrao na koledžu u Detroitu.

Te Miličićeve greške kada je u pitanju način života Nikola Jokić neće ponoviti.

Zbog toga su Strahinja i Nemanja u Americi uz brata.

"Stalno mu govorim, živiš mopj san i nemoj to da uzimaš zdravo za gotovo, nemoj da praviš iste greške kao mi", dodao je Nemanja Jokić.

I neće...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke