Jokićeva rekreacija, ovo može samo njemu da padne na pamet! Trener Dalasa u neverici!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 12.04.2017.
08:43
Izvor: Sportske.net

Igrao manje od 20 minuta, nije ni forsirao, ali je izazvao reakciju protivničkog trenera! Majk Meloun ima objašnjenje...

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Denver je slavio u Dalasu, meč bez ikakvog značaja, Majkl Meloun je praktično odmarao startere želeći da da minutažu nekolicini igrača sa klupe. Jokić je na parketu bio manje od 20 minuta, ubacio je 7 poena, uz polovičan šut, imao 8 skokova i 4 asistencije.

Najviše pažnje je izazvao Toni Romo kvoterbek Dalasa koji se povlači i kome su navijači i na ovaj način odali počast. On je čak trenirao sa Mavsima, naravno nije mogao da zaigra jer nema ugovor sa Dalasom. Ali, jeste dobio ovacije, sve je bila ideja Marka Kjubana i Dirka Novickog.

Inače Jokić ne bi bi bio Jokić da ne napravi nešto što do sada nismo videli u jednoj situaciji jednostavno je šutirao sa zemlje, nije ni skočio.

Rik Karlajl trener Dalas je pogledao ka kolegi Melounu.

"Prijatelji smo dugo i on kao da je želeo da me pita, je l' ovo stvarno, šutira sa zemlje. Ne znam šta bih mu rekao, bolje je to, više mi se sviđa ovaj potez, nego kad neko šutne trojku u kontri", smejao se Majk Meloun.



I Oklahoma je odmarala Vestbruka, slavili su u Minesoti, odličan je bio Domantas Sabonis sa 19 poena. Sin slavnog Arvidasa je zajedno sa Oladipom presudio, a zanimljivo da je Vestbruk prvi put ove sezone odmarao. Vigins je promašio trojku za pobedu, "Vukovi" su izgubili pet mečeva u nizu.

Lejkersi su slavili protiv Pelikansa, Ron Artest ili Meta Vorld Pis kako se sada zove je vratio vreme sa 18 poena, imao je poslednju loptu, publika ga je pozdravila ovacijama, ovo je verovatno njegov poslednji meč u "Stejpls Centru" gde je osvojio i titulu. Lejkersi su dobili pet mečeva u nizu, ovo se nije desilo četiri godine.

Pelikansi su bili bez Kazinsa i Dejvisa.

Najubedljiviju pobedu večeri ostvarila je Atlanta +27 protiv Šarlota. Hauard je ubacio 19 poena, imao 12 skokova, Houksi su peti na Istoku i igraće protiv Vašingtona u prvoj rundi doigravanja. Na vreme su podigli formu, tukli dva puta Kavse, ali i Boston, vodeće timove konferencije. Hornetsi su završili sezonu, nije bilo Kembe Vokera, za njih je ova godina razočaranje.

Sakramento je rasturio Sanse, Taj Louzon je napravio tripl dabl, 22 poena, 12 asistencija, 11 skokova, prvi u karijeri. Badi Hild je ubacio 30 poena, za njega je to rekord, Sansi su delovali nezainteresovano, završavaju sezonu sa 24-58, najgori tim na Zapadu, i pretposlednji u ligi, jedino manje pobeda imaju Netsi.

Rezultati:

Sakramento - Feniks 129:104
LA Lejkers - Nju Orleans 108:96
Dalas - Denver 91:109
Minesota - Oklahoma 98:100
Atlanta - Šarlot 103:76

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peđa3
Wednesday, 12.04.2017
17:25
avatar
Amar Zornic
Wednesday, 12.04.2017
08:53

Kakav je ovo igrac i koliko samo mogucnosti pruza , centar pokupi defanzivni skok i vodi loptu do protivvnickog kosa sa pretnjom da ce asistirat ili sutnut za tri !! Samo nek ga ne ponese slava moze biti jako jako veliki igrac !