Jokić: "Žofri samo kuka zbog Partizana"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.10.2015.
11:12
Izvor: Sportske.net

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić otkrio je da svog saigrača Žofrija Lovernja posmatra kao Srbina i da bivši kapiten Partizana sve češće "kuka" zbog poraza crno-belih.

nba.com
nba.com

Povezane vesti

Nova sezona u NBA ligi počela je u noći između utorka i srede po srednjeevropskom vremenu a ekipa našeg Nikole Jokića svoj prvi meč igra naredne noći protiv Hjuston Roketsa.

Bivši centar Mega Leksa spreman je za debi na najvećoj sceni a pred susret sa Hjustonom otkrio je da najviše vremena provodi u društvu bivšeg kapitena Partizana Žofrija Lovernja koji sve češće "kuka" zbog poraza crno-belih.

"Žofri sve češće dolazi na treninge sa prvom rečenicom 'Partizan je ponovo izgubio'. A, ja mu sve češće odgovaram sa 'Mega je opet pobedila'" kazao je Jokić za "žurnal.rs".

Bivši kapiten Partizana očigledno ne može da se pomiri sa problemima koje ima njegov bivši klub zbog kojih rezultati nisu na nivou iz perioda kada je nosio dres kluba iz Humske.

"Lovernj je sjajan momak, on je više Srbin nego Francuz. Rekao mi je da će se jednog dana sigurno vratiti u Partizan" dodao je Jokić.

Nikola Jokić je u Denver stigao tokom leta, dok je Žofri Lovernj već stekao iskustvo igranja u NBA ligi pošto je u drugom delu minule sezone počeo da nastupa za Nagetse.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Wednesday, 28.10.2015
16:16

Navikni se na njegovo kukanje jer ce potrajati..

avatar
Wednesday, 28.10.2015
14:50

Nije mu Vujošević slučajno dao kapitensku traku ispred Bogdanovića. Lovernj je ljudina!

avatar
KraljBre
Wednesday, 28.10.2015
13:07

Ne mogu da vam opisem koliko volim Zofrija. Ali ne mogu da ga volim vise no sto on voli Partizan. Covek je legenda, on voli Partizan vise od nekih ljudi koji su trenutno u upravi naseg FK Partizana koji samo gledaju kako da uniste Partizan.

avatar
dareks
Wednesday, 28.10.2015
12:24

zo je legenda i veliki pro..svaka cast njemu i vestermanu sto su igrali za nas. maltene bez kinte..a sa jokicem ce srbija dominirati..oni bobinator da su bili sa nama na euru pokidali bi