Jokić video Karija, "Bradonja" se probudio, Kobiju aplauzi, Lejkersima pobeda!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 07.11.2015.
09:19
Izvor: Sportske.net

Jokić i Nagetsi još i dobro prošli. Konačno pravi Harden, Pol Džordž kao nekad, Lejkersi skinuli mrak!

BETA/AP Photo/Rich Pedroncelli
BETA/AP Photo/Rich Pedroncelli

Povezane vesti

Denver je bio osuđen na neuspeh protiv šampiona, ublažili su poraz u drugom poluvremenu, a čitava priča je trajala poluvreme.

Voriorsi su ih zaledili  na -30 posle dve četvrtine, ali su Nagetsi do kraja prepolovili minus i izgubili podnošljivom razlikom.

Kari je brojao do 34, imao je i 10 asistencija, sva petorica startera Golden Stejta bila su dvocifrena,

Kod gostiju bolji od ostalih Galinari sa 25 poena, Jokić je dao 4, imao isto toliko skokova, po asistenciju, ukradenu loptu i blokadu. Igrao je 17 minuta, pogodio 2 od 4 šuta.

Nuggets Warriors Basketball

I dalje je povređen Lovernj, Nurkić još nije zaigrao ove sezone.

Inače ovih 6-0 su najbolji start Voriorsa od kada su pre više od pola veka stigli na Pacifik. Dok su igrali u Filadelfiji, početkom šezdesetih su imali 9 pobeda na startu.

Rockets Kings Basketball

Veče je obeležio Džejms Harden. "Bradonja" je posle sporog starta sezone eksplodirao u Kaliforniji, ubacio je 43 poena i imao 13 asistencija protiv Kingsa.

On je šutirao do ove utakmice oko 30%, ali je pogodio 10 od prvih 15 šuteva noćas i ovo su sjajne vesti za navijače Roketsa.

Kingsi su u finišu spustili na -6 prednost gostiju iz Teksasa, ali nije vredelo.

Kazins je propustio još jedan meč zbog povrede, ali na drugoj strani nije bilo Hauarda. Videli smo Seta Karija, Stefovog brata koji je pokazao deo porodičnog talenta ubacivši 8 poena za Kingse u poslednjoj četvrtini.

Detroit je odneo pobedu iz Arizone, a Markus Moris ubacio 20 poena uz zvižduke i uvrede. Slavio je sa novim timom protiv doskorašnjih drugova i brata Markifa koji je ubacio 18 poena.

Heat Pacers Basketball

Odlična partija Pola Džordža, na nivou onoga što je pokazivao pre povrede. Ubacio je 32 poena i imao 12 skokova u trijumfu nad Majamijem. Pejsersi su slavili posle preokreta u poslednjoj četvrtini, kada je Džordž ubacio 10 poena. Hitu ne ide u Indiojani izgubili su osam puta u nizu na ovom gostovanju. Kris Boš je ubacio 21 poen, Dragić 11, Vejd samo 9 uz očajan šut.

Pelikansi su i pored 43 poena Entonija Dejvisa izgubili i peti meč na startu sezone. Pobedu iz Nju Orleansa odnela je Atlanta. Kada se rezultat lomio Kajl Korver je pogađao bez greške, ubacio je svih 8 šuteva za 22 poena. Ovo je šesti trijumf Atlante posle startnog poraza od Detroita.

Raptors Magic Basketball

Pao je Toronto, možda pomalo i neočekivano, na Floridi protiv nepredvidivog Orlanda. Medžik je do pobede vodio bivši treći pik drafta, Oladipo, sa 18 poena, 7 skokova i 6 asistencija. Tobijas Haris je ubacio 20 poena, u finišu je presudio Kanađanima sa linije penala. Vučević zbog povrede nije bio u timu.

Baksi se nisu osvrtali u MSG, od početka do kraja meča u Njujorku su kontrolisali igru, Džon Henson je ubacio 22 poena, Antetokumpo dodao 20, ovo je za Kidov tim treća pobeda posle lošeg starta. Kod Niksa, ruki Porginzis nastavlja da impresionira, 14 poena, 13 skokova, Melo Entoni je ubacio 17, ali uz ne baš sjajan šut.

Nuggets Lakers Basketball

Pobedili su konačno i Lejkersi i to u Bruklinu. U duelu očajnika slavili su gosti, Brajant je ubacio 18 poena, najviše ove sezone. Netsi su i dalje "nevini" šest startnih poraza pokazuje da će ovo biti godina suza. Bruklin se spustio na jedan posed u finišu, ali je onda Brajant pogodio četiri bacanja u nizu i rešio pitanje pobednika. Publika mu je aplaudirala, a okrenula se protiv svog tima koji baš deluje užasno.

Neočekivano ubedljivo Boston je savladao Vašington, Džared Salindžer je sa 21 poenom bio najefikasniji kod domaćih koji su prekinuli seriju od 3 poraza.

KLivlend je slavio peti put u nizu nakon startnog poraza u Čikagu. Lebron je bio prevaga protiv beznadežne Filadeldfije, domaćin se odlepio u trećoj četvrtini kada je "Kralj" ubacio 18 od ukupno 31 poen. Imao je i 13 asistencija. Siksersi su i dalje bez pobede, dele začelje sa Netsima, imaju šest poraza.

Rezultati:

Golden Stejt - Denver 119:104
Sakramento - Hjuston 110:116
Feniks - Detroit 92:100
Njujork - Milvoki 92:99
Bruklin - Lejkersi 98:104
Boston - Vašington 118:98
Klivlend - Filadelfija 108:102
Indijana - Majami 90:87
Nju Orleans - Atlanta 115:121
Orlando - Toronto 92:87

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke