Jokić solidan, ne može se protiv slavljenika Lebrona!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 30.12.2015.
09:06
Izvor: Sportske.net

Klivlend prošao Denver, Niksi prekinuli seriju poraza. "Grizliji" odahnuli posle produžetka, Oklahomine rezerve se razigrale...

BETA/AP Photo/Gerald Herbert
BETA/AP Photo/Gerald Herbert

Povezane vesti

Dogodilo se ono čega su se Nagetsi i bojali.

Posle tihe noći u Arizoni, Lebron je u Koloradu bio onaj stari, sam sebi je za rođendan poklonio pobedu u Denveru.

Ubacio je 34 poena u noći u kojoj su Kavsi odmarali Kajrija, pa je utakmica dobila očekivan epilog.

Domaći bez Galinarija, Vil Barton igra sjajno, ubacio je 29 poena, Jokić solidan sa 10 i 7 skokova. U finišu je domaćin probao sa penalima na Tristanu Tompsonu koji loše izvodi bacanja, on je dao jedno od četiri, ali nije pomoglo.

Inače, Jokić je ponovo napravio asistenciju koja će sigurno biti na listi najlepših poteza večeri.

Houksi su dobili u Hjustonu, Horford je ubacio 30 poena i imao 14 skokova. Atlanta se vratila iz deficita od 19 poena, nadoknadila i lošu šutersku seriju Kajla Korvera i dobila Roketse. Kent Bazmor je ubacio 26, Milsap i Tig dodali po 22, a i Houksi su namerno faulirali Hauarda i Kapelu, visoke igrače Hjustona. To im je pomoglo da se vrate u meč, ali je ipak Hjuston poveo dva minuta pre kraja. Usledila je serija gostiju od 9 poena koja je rešila meč.

Hauard je ubacio 30 poena, imao 16 skokova, Harden brojao do 26, uz 10 skokova i 8 asistencija, ali su gosti imali više raspoloženih igrača što je i presudilo.

Mark Gasol je povređen ostao na parketu i prelomio produžetakj protiv Majamija. Španaca je imao 4 blokade na ovom meču, od toga par u poslednjim minutima, zatvorio je reket pa su "Grizliji" na kraju odahnuli.

Uz to Gasol je 7 od 23 poena dao u produžetku, na drugoj strani Boš 22, ali bez pravog uticaja u nastavku, Vejd je dao 19, Dragić 16 poena.

Niksi su prekinuli seriju od četiri poraza, slavili su protiv Detroita uz 24 poena Karmela Entonija. Derik Vilijams je dodao 18, ključ je bila zaštita reketa, spustili su Dramonda na "samo" 9 skokova. Odličan je bio Robin Lopez koji je imao uz 11 poena i 7 skokova čak 6 blokada. Brendon Dženings se vratio u ekipu Pistonsa, igrao je prvi put ove sezone posle povrede prošlog januara, ubacio je 7 poena i imao 4 asistencije.

Poplava koševa u Oklahomi. Rezerve Tandera su odradile veliki posao protiv Milvokija. Enes Kanter je ubacio 23 poena, Kameron Pejn dodao 16. Na drugoj strani velika noć za Krisa Midltona koji je ubacio 36 poena (6 trojki).

Njujork - Detroit 108:96
Oklahoma - Milvoki 131:123
Memfis - Majami 99:90
Hjuston - Atlanta 115:121
Denver - Klivlend 87:93

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke