Jokić opet nadigrao "Profesora", menadžer "pljusnuo" igrača!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 16.12.2015.
08:55
Izvor: Sportske.net

Denver drugi put u pet dana slavio protiv Minesote. Za Ameriku nezamisliva situacija u Sakramentu!

BETA/AP Photo/David Zalubowski
BETA/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Nagetsi su u formi.  Dobili su noćas u Minesoti šestu od poslednjih sedam mečeva, neočekivani junak je bio Rendi Foj koji je sa 19 poena (pet trojki), zajedno sa Faridom bio najefikasniji u redovima gostiju.

Nikola Jokić opet bolji od Bjelice, 6 poena, 3 skoka, po 3 asistencije, ukradene lopte i blokade.

"Profesor" neprimaetan, igrao je 17 minuta, 2 poena i 2 uhvaćene lopte.

Inače, Denver je odlično šutirao 56% protiv prilično porozne odbranbe domaćih. Ovo je druga pobeda Nagetsa nad Timbervulvsima u poslednjih pet dana, ali u Koloradu su jurili rezultat, sada nije bilo potrebe.



Neuobičajena situacija u Sakramentu. Menadžer DaMarkusa Kazinsa je udario Džejsona Terija, pa je udaljen iz dvorane. Iskusni plej je provocirao publiku, ali na kraju su se radovali domaći. Kazins je ubacio 26 poena i imao 12 skokova u utakmici u kojoj su dominirale greške, bilo ih je čak 49 na obe strane. Daren Kolison koji je igrao umesto suspendovanog Ronda je odigrao odličan meč, 14 poena, 13 asistencija, 6 skokova, ovo je treća pobeda u nizu za Kingse. Na drugoj strani Harden je brojao do 33, Hjustonu je nedostajao učinak Hauarda koji je završio sa 4 poena i 4 skoka, rano je ušao u problem sa penalima.



Lebron i Kevin Lov su presudili Seltiksima. Ovo je bio prvi meč posle plej ofa u kome su Kavsi počistili Boston. Lov se nerado seća tog poslednjeg meča, tada se povredio. Sada je ubacio 20 poena, imao 8 skokova i 5 asistencija, Lebron je dodao 24, u trećoj četvrtini su gosti serijom poena stigli do vođstva i kasnije treće pobede u nizu.

Milvoki je dobio Voriorse, ali su se istrošili pa su ceh platili u Los Anđelesu. Lejkersi su stigli do četvrte pobede u sezoni, Brajant je ubacio 22 poena uz solidan šut, imao je i 6 asistencija. D'Anđelo Rasel je dao pravi doprinos sa klupe, 19 poena, 7 asistencija. Baksima je itekako nedostajao Greg Monro koji se povredio tokom jutarnjeg treninga. Kod Baksa Karter Vilijams 19 poena, po 5 skokova i asistencija.

Rezultati:

Boston - Klivlend 77:89
Minesota - Denver 100:112
Lejkersi - Milvoki 113:96
Sakramento - Hjuston 107:97

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke