Jokić opet "magičan"!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 03.04.2016.
09:20
Izvor: Sportske.net

Porazi se pišu, ali kada budete videli ove poteze...

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Nikola Jokić i dalje nema pobedu protiv Kingsa. Sakramento je počistio njegov Denver i pored dobre partije Srbina. Jokić je ubacio 6 poena, imao čak 13 skokova, 5 asistencija i 2 blokade, nije pomoglo. Iako bez Kazinsa, gosti iz Kalifornije su se gostili u Koloradu. Jusuf Nurkić se vratio nakon tri meča pauze zbog bolesti, Bosanac je uz 9 poena imao isto toliko skokova.

Da se vratimo Jokiću, već nas je navikao na fantastične asistencije, noćas smo videli sjajan pas ka Nurkiću preko celog terena.



Sparsi su zabeležili rekordnu 64. pobedu kod kuće, nastavili strašan niz. Na ruku im je išla činjenica da je Toronto odmarao Lourija i DeRozana,  pa je posao Teksašanima bio olakšan. Leonard je ubacio 33 poena, najviše u karijeri, Bobi Marjanović nije dobio šansu.

Dankan je dobio 999. meč u karijeri, on je rekorder po broju pobeda za jedan tim.

Džimi Batler je napravio tripl dabl, ali to nije bilo dovoljno za Čikago koji će po svoj prilici propustiti plej of. Batler je ubacio 28 poena, imao 17 skokova i 12 asistencija, ali su se na kraju radovali Pistonsi. Oni sada imaju dve i po pobede više od Čikaga, a ostali su i na sedmom mestu sa pola pobede više od Pejsersa koji su očekivano slavili u Filadelfiji. Indijana nije propustila šansu da savlada najgori tim lige. SiDžej Majls je ubacio 25 poena, nije bilo lako, u poslednja četiri minuta gosti su slomili otpod Siksersa.

Portland ne prašta kod kuće, sedmi trijumf u nizu u "Moda Centru", savladali su Majami, MekKolum je ubacio 24 poena. Lilard je dodao 18, Portland je srušio klupski rekord u broju trojki u sezoni, ubacili su ih 808 ove godine. Vejd je propustio još jedan meč za Majami, Vajtsajd je ubacio 21 poen, imao 13 skokova i 4 blokade, Dragić je brojao do 15.

Rezultati:

Portland - Majami 110:93
San Antonio - Toronto 102:95
Denver - Sakramento 106:115
Filadelfija - Indijana 102:115
Čikago - Detroit 90:94

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke