Jokić odličan protiv "drim-tima", ruki ga sprečio da se raduje!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 15.10.2016.
09:21
Izvor: Sportske.net

Srbin velika enigma i za najbolji tim Zapada, ali posle produžetaka gosti slavili. Ruki Voriorsa pogodio dva ključna šuta...

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Napeto je bilo u Koloradu, na momente i poput prvenstvenog meča, nakon produžetaka, Voriorsi su odneli pobedu iz Denvera.

Stef Kari je ubacio 22 poena, imao čak 9 skokova, Durant dodao 18, zvezde Golden Stejta su imale solidnu minutažu, početak sezone se bliži, jasno je, više nema puno vremena za eksperimente.

Nikola Jokić odličan, 14 poena, 10 skokova, pogodio je i trojku. Najefikasniji kod domaćih Danilo Galinari. Italijan je ubacio 19 poena, pogodio četiri trojke bez promašaja. Nurkić je takođe počeo meč, 9 poena, 7 skokova.



Meč je inače rešio ruki Voriorsa Partik MekKev, prvo je pogodio za produžetak, a onda i za pobedu u overtajmu. Ubacio je 17 poena, dobiće šansu i večeras protiv Lejkersa u Las Vegasu.



U ostalim mečevima, Sansi su dobili Mavse, Novicki na parketu, 10 poena, Feniks je odmarao najboljeg strelca Bukera, odličan osmi pik sa drafta, ruki Markis Kris sa 17 poena.

Majami je slavio protiv San Antonija, Dragić nije bio posebno raspoložen, ubacio je 5 poena. "Kouč Pop" je odmarao Oldridža, loša partija San Antonija, napravili su 19 grešaka, očigledno su još daleko od forme, što je normalno...

Čikago je uz odličnu predstavu Radžona Ronda, 20 poena, 6 asistencija i isto toliko skokova, slavio protiv Kavsa koji su odmarali najbolje igrače.

Do prve pobede u predsezoni stigao je i Orlando, slavili su protiv Indijane, Vučević se i dalje zagreva, 7 poena, napravio je 5 grešaka. Kod pobednika, pridošlica Ibaka 19 poena, 17 skokova, Hezonja je igrao pola sata, počeo u petorci, završio sa 6 poena. Damjan Rudež, još jedan Hrvat u Orlandu, 11 poena, 4 skoka, 5 asistencija, sjajna rola protiv bivšeg kluba.

Rezultati:

Feniks - Dalas 112:107
Denver - Golden Stejt 128:129 pr.
San Antonio - Majami 100:108
Čikago - Klivlend 118:108
Orlando - Indijana 114:106

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke