Jokić i Žo tukli gospodare prstena!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 14.10.2015.
08:43
Izvor: Sportske.net

Denver slavio protiv "zarđalih" Voriorsa, proigrao i Mirza Teletović.

BETA/AP Photo/David Zalubowski
BETA/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Nagetsi su zablistali protiv šampiona, Denver je noćas savladao Voriorse koji su bili kompletni, ali Kari i Tompson su pomalo "zarđali".

Lovernj je ubacio 10 poena i imao 9 skokova, Nikola Jokić je dobio manju minutažu nego u prethodnim mečevima. Srbin je pogodio 2 od 3 lopte, završio sa 5 poena i 4 uhvaćene lopte za svega 12 minuta.

Daren Kolison i Marko Belineli su odigrali odlično u pobedi Sakramenta u malom derbiju Kalifornije protiv Lejkersa. Brajant je ubacio 10 poena, ali pre vremena morao na klupu zbog udarca koji je dobio u koleno.

Hjuston je slavio protiv Feniksa posle produžetka, razgoropadio se Ki Džej Mekanijels kod Teksašana, u overtajmu je ubacio prvih šest poena za "Rakete"  i prelomio meč. Harden nije igrao.

Kod Sansa, odličan Mirza Teletović, 19 ponea, 12 skokova.

Od Evropljana istakao se Enes Kanter, Turčin je sa 17 poena i 11 skokova dominirao u pobedi Oklahome nad Dalasom.

Derbi Floride pripao je nakon produžetka Orlandu. Slavili su protiv Majamija uz 12 poena Vučevića. Šabaz Napijer se osvetio bivšem timu, odlično je igrao u produžetku, postigao je u ukupno 15 poena i rešio pitanje pobednika.

Dobra partija rezervi Indijane, Tonija Daglasa i Glena Robinsona je prelomila meč za Pejserse protiv Detroita, dok je Milvoki slavio protiv Klivlenda. Kavsi su odmarali sve startere i zabeležili i četvrti poraz u predsezoni. Kod Baksa sjajan pridošlica iz Pistonsa, Greg Monro, 19 poena, 13 skokova.

Rezultati:

Klivlend - Milvoki 101:110
Indijana - Detroit 101:97
Orlando - Majami 95:92 pr.
Oklahoma - Dalas 100:88
Golden Stejt - Denver 103:114
Feniks - Hjuston 129:135 pr.
Lejkersi - Sakramento 100:107

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke