Jokić dobar, Nurkić se ispromašivao

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 19.10.2016.
08:31
Izvor: Sportske.net

Denver izgubio, solidna partija našeg internacionalca. Poraz šampiona kod kuće u poslednjem meču predsezone...

Beta/AP Photo/Steve Dykes
Beta/AP Photo/Steve Dykes

Povezane vesti

Denver je pretrpeo četvrti poraz u predsezoni, izgubili su u Oklahomi, Nikola Jokić je počeo u petorci, ubacio je 11 poena i imao 6 skokova, zabeležio je asistenciju i ukradenu loptu.

U prvoj četvrtini je ubacio pet poena...

Nurkić čak 13 skokova, ali ponovo loš šut, Bosanac je pogodio jednom iz osam pokušaja, realizovao samo 2 od 8 slobodnih bacanja.

Kod Tandera, Vestbruk 12 poena, ali je igrao samo 18 minuta, ni njega nije služio šut. Adams najbolji, centar Oklahome je ubacio 17 poena, Turčin Kanter dodao 15.

Klipersi su uz 18 poena, Džej-Džej Redika dobili u Sakramentu, na drugoj strani je Kazins brojao do 23, u finišu su Kingsi smanjili prednost, ali su gosti sa Pacifika ipak sačuvali pobedu.

Majami je rasturio komšije iz Orlanda, derbi Floride u predsezoni je obeležila odlična igra Dragića, Slovenac je ubacio 17 poena, imao 4 skoka i 5 asistencija, odlični Rid, Vejters i Tajler Džonson, ima tu potencija, Hit je bio u ovom meču bez svoje prve zvezde Hasana Vajtsajda. Vučević na drugoj strani 8 poena, Hezonja je ubacio pet, Rudež realizovao samo dva bacanja.

Tim Hardevej Džunior je predvodio sa 16 poena Atlantu do pobede nad Pelikansima koji su bili lak plen bez Entonija Dejvisa i Tajreka Evansa, dok je Vašington slavio u gostima kod šampiona. Klivlend je izveo najbolji tim, Lebron je ubacio 18 poena, Lov 15, Kajri se nije upisao za 10 minuta, zaradio je i povredu koja je lakše prirode, jednostavno nije želeo da rizikuje.

Rezultati:

Sakramento - LA Klipers 89:92
Oklahoma - Denver 97:87
Majami - Orlando 107:77
Atlanta - Nju Orleans 96:89
Klivlend - Vašington 91:96

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke