Jeste li videli kakve su poklone od Partizana dobili Jan i Željko?

Autor: Beta Beta
utorak 26.09.2017.
19:41
Izvor: Beta

Sve uz ovacije sa tribina!

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan uručio je poklone svom nekadašnjem treneru Željku Obradoviću i igraču Janu Veselom, uoči večerašnje utakmice protiv Fenerbahčea.

Obradovića i Veselog su navijači beogradskog kluba dočekali velikim ovacijama kada su izašli na parket hale "Aleksandar Nikolić".

Izvršni direktor Partizana Mladjan Šilobad je najuspešnijem treneru Evrope uručio uramljeni dres sa brojem 92, zbog osvajanja titule šampiona Evrope sa crno-belima 1992. godine.

Navijači Partizana su, uz skandiranje "Obradović Željko", razvili transparent na kojem je pisalo: "Željko, hvala ti".

Kapiten crno-belih Novica Veličković je nekadašnjem igraču beogradskog kluba Janu Veselom uručio njegovu uramljenu fotografiju dok je nosio Partizana.

Veseli je nakon toga uz ovacije oko 5.000 navijača navijača "zakucao", a pristalice Partizana su skandirale: "Jane, vrati se".

Sadašnji trener Partizana Miroslav Nikolić i igrač Fenerbahčea Marko Gudurić dobili su cveće od Partizana za osvajanje srebrne medalje sa reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu.

Gudurića, doskorašnjeg košarakaša Partizanovog "večitog" rivala Crvene zvezde, navijači crno-belih su pozdravili aplauzom prilikom uručivanja poklona.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorila u magli! LFC
Wednesday, 27.09.2017
17:50

Ovo je prva i osnovna razlika izmedju vecitih,mi smo oduvek bili gospoda,a vi ostali lecite komlekse raznoraznim saopstenjima.

avatar
disqus_H0V2S8EsvO
Tuesday, 26.09.2017
20:31

Nismo videli jer nije bilo prenosa kao i obicno kad je Partizan u pitanju!

avatar
Tuesday, 26.09.2017
19:59

mi smo gospoda , nama nije Obradovic ustasa ... mi aplaudiramo Guduricu zato sto je dobar igrac ... za razliku od onih kojima su Bogdanovic i Obradovic ustase , a Dzikiceva majka i Bogdanova sestra predmet napada ...

avatar
Tuesday, 26.09.2017
21:05

E pravo u centar si ubo 💪💪💪

avatar
Čeki
Tuesday, 26.09.2017
21:10

Odakle tebi da su Zvezdasi napali Bogdanovu sestru, to se ne zna jer se slucaj jos ispituje, a ovo za Obradovica covek je slagao tad da bi skrenuo temu s poraza. Dosao sam na ovu vest da vidim kako se nekadasnji trener i igraci pozdravljaju, a vidim ovaj tvoj komenta. Mnogo verujes u neistine ili neproverene informacije.