Jeste li glasali za Milicu Dabović?

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.12.2015.
11:55
Izvor: Sportske.net

Kapiten naše ženske košarkaške reprezentacije Milica Dabović nalazi se u konkurenciji za izbor najboljeg sportiste Liona.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Milica Dabović iza sebe ima fantastičnu godinu, pre svega na reprezentativnom planu, s obzirom da je sa selekcijom Srbije osvojila istorijsku titulu prvaka Evrope.

Uspešna je i u svom klubu, Lionu, gde je takođe kao trener predvodi selektor našeg nacionalnog tima Marina Maljković.

A da je i u Francuskoj ostavila značajan trag u godini na izmaku, potvrđuje i to što se Milica Dabović našla u najužoj konkurenciji za izbor sportiste godine Liona.

Osim Milice, u konkurenciji su i fudbaler Liona Entoni Lopez, fudbalerka Amandin Anri, atletičarka Melina Robert-Mišon, odbojkaš Vladimir Nikolov, ragbista Žilijen Puriceli, kuglaš, Gijom Abelfo, veslač Frank Solforosi, stonoteniser Maksim Tomas i skakačica u vodu Laura Marino.

Ceremonija proglašenja pobednika biće održana 18. januara, kada će biti dodeljene nagrade zlatni, srebrni i bronzani lav najboljima u 2015.

Glasanje je već počelo, trajaće do 14. januara, a ukoliko i vi želite da pomognete našoj Milici da osvoji ovo priznanje, možete da glasate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke