Jelena Milovanović: "Divno je biti kapiten Srbije"

Autor: Beta Beta
petak 12.05.2017.
13:18
Izvor: Beta

Košarkašica Srbije Jelena Milovanović rekla je danas da joj je čast što je kapiten nacionalnog tima i dodala da se trudi da se devojke dobro osećaju.

EPA/SRDJAN SUKI
EPA/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Košarkašica Srbije Jelena Milovanović rekla je danas da joj je čast što je kapiten nacionalnog tima i dodala da se trudi da se devojke dobro osećaju.

"Divan je osećaj biti kapiten. Biti kapiten ekipe kao što je Srbija je ogromna čast. Uživam u tome i trudim se, pre svega, da se i devojke maksimalno dobro osećaju. Nadam se da je tako", rekla je Milovanović za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije već nekoliko dana se nalazi na Zlatiboru na pripremama za Evropsko prvenstvo, koje se od 16. do 25. juna održava u Češkoj.

"Lepo treniramo, polako ulazimo u novi sistem… Dugo poznajem selektora, radila sam sa njim u par navrata… Svi se postepeno upoznaju sa njegovim zahtevima i, ponavljam, za sada sve ide po planu i programu. Barem sa moje tačke gledišta", rekla je Milovanović.

Ona je navela da je atmosfera na pripremama sjajna.

"Sve devojke su tu, osim Nevene Jovanović, koja će nam se priključiti za par dana, što je jako važno jer je sve novo. Najbitnije je da su sve devojke raspoložene za rad i usvajanje novih informacija i da se uvek trudimo da sve uradimo na maksimalnom nivou", rekla je Milovanović.

U reprezentaciji ima i novih igračica, a Milovanović je navela da one nemaju problem sa uklapanjem u nacionalni tim.

"Kada je zdrava atmosfera, devojke nemaju problem da se nešto preterano uklapaju, sve to ide lagano. Samo da se poštuju dogovori, kao i plan i program priprema, pa se osećaju kao da su oduvek bile tu", rekla je ona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke