Jedan "tvit" je bio dovoljan za euforiju među "Delijama"!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 08.11.2015.
23:30
Izvor: Sportske.net

Samo jedan "tvit" koji je Markus Vilijams u nedelju "ispalio" na svom nalogu bio je dovoljan da među "Delijama" zavlada totalna euforija.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Rezultati koje košarkaši Crvene zvezde Telekom beleže na startu nove sezone uticali su na raspoloženje među navijačima koji su prethodne godine bili naviknuti na pobede i trofeje.

Pored ubedljivih poraza u Evroligi "Delije" je najviše pogodila selekcija pojačanja koja nisu donela očekivani kvalitet nakon odlaska nosilaca igre iz prethodne sezone.

Zbog toga ne treba da čudi što je vest o povratku Markusa Vilijamsa u redove Crvene zvezde Telekom izazvao "pometnju" među navijačima tog kluba.

Amerikanac je u nedelju uveče doputovao u srpsku prestonicu, a po sletanju je "ispalio tvit" od dve reči koje su bile dovoljne da izazovu pozitivne rekacije kod "Delija".


Tokom večeri su na Vilijamsovom "Tvitu" navijači Crvene zvezde Telekom ostavili sijaset poruka dobrodošlice ali i one u kojima se izražava nada da će Markusovim povratkom među crveno-bele ekipa proigrati.

Podsećamo da će Markus Vilijams u narednih dvadesetak dana raditi sa ekipom ali će pravo nastupa imati tek od 1. decembra kada mu ističe suspenzija izrečena zbog korišćenja marihuane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shone
Monday, 09.11.2015
10:02

Bojim se da vili nista nece promeniti...jeste on kvalitetan igrac,ali mnogo se ocekuje od njega,samo da se ne uklopi u ovo potpuno sivilo. Mnogo tu stvari ne stima! Nadam se da gresim.