Jedan je Štimara: ''Pevaj Srbijo, zemljo junaka!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.08.2016.
09:35
Izvor: Sportske.net

Prošlo je i to finale, naši košarkaši se vraćaju sa osvojenim srebrom, a dok se radujemo njihovom velikom uspehu, jedan od ''Orlova'' ima poruku za sve nas u Srbiji, kao i za svoju porodicu.

Beta/AP Photo/Eric Gay
Beta/AP Photo/Eric Gay

Povezane vesti

Iako nije imao veliku minutažu u Riju, uloga Vladimira Štimca u našem nacionalnom timu je i ovoga puta bila veoma značajna.

To je momak koji, na primer, uđe u finišu polufinalnog meča sa Australijom, odmah se upiše u strelce, a onda i ''monstruozno'' zakuca i ekspresno izmami onaj osmeh na licu Saleta Đorđevića koji se ovih dana ''šeruje'' na društvenim mrežama.

Momak koji igra srcem, bilo da je na parketu dva ili 20 minuta, koji se iskreno, dečački raduje svakom ubačenom poenu, svakom dobrom potezu, svom ili svojih saigrača.

Zato je i omiljen među brojnim ljubiteljima košarke u našoj zemlji, bez razlike da li su Partizanovci ili Zvezdaši. Zna to i on, a posle finala i osvojenog srebra, zahvalio je svima na podršci uz jasnu i glasnu poruku:

''Pevaj Srbijo, zemljo junaka!!!''

Naravno, obradio se i svojoj porodici, konkretno svom sinu i pokazao mu šta mu to donosi iz Rija...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 22.08.2016
11:50

Ovakav lik treba svakoj ekipi, 50% ekipa je jaca, nije sve u znanju, taktici, ima nesto i u hemiji, drugarstvu, pogledajte Amere kako skacu za svaki poen, od prve utakmice protiv malene Kine do zadnjeg poena u finalu, to je ono sto treba da ima svaka ekipa, to je Stimara...

avatar
Monday, 22.08.2016
10:16

We played the game and we played it very, very badly...