Jaramaz posle povrede: "Verujem u svoje drugove"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.03.2016.
20:14
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Plejmejker Mega Leksa Ognjen Jaramaz završio je sezonu usled teške povrede potkolenice ali ne klone duhom i veruje da će ekipa ostvariti dobar rezultat u plej-ofu ABA lige.

bcmegabasket.net/Ivica Veselinov
bcmegabasket.net/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Veliki peh zadesio je mladog plejmejkera Mega Leksa Ognjena Jaramaza u poslednjoj utakmici ligaškog dela sezone regionalnog šampionata, pošto je doživeo prelom potkolenice.

Mega Leks je savladao Metalac ali će u nastavku sezone igrati bez pomoći Ognjena Jaramaza koji će morati na tromesečnu pauzu.

"U prvi mah sam se osećao ogorčeno, besno i veoma tužno. Ipak, sada sam sasvim u redu, pozitivan sam. Verujem da u svakom zlu ima nečega dobrog i da siguran sam da ću i u ovome vremenom dobro spoznati" kazao je Jaramaz.

Ekipu Dejana Milojevića već u ponedeljak očekuje prva utakmica polufinala plej-ofa ABA lige protiv podgoričke Budućnosti, a Jaramaz veruje u ekipu uprkos svim problemima.

"Verujem u svoje drugove da će dati sve od sebe na terenu jer smo pokazali više puta ove sezone da nas nikada ne treba otpisivati a ja ću bodriti ekipu na način na koji mogu" zaključio je Jaramaz.

Ukoliko niste imali prilike da vidite na koji način se povredio Ognjen Jaramaz to možete učiniti u priloženom videu, ali UPOZORAVAMO da je nije za one sa slabim stomakom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke