Japanci i Letonci odabrali za turnir u Beogradu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.06.2016.
18:23
Izvor: Sportske.net

Selektori košarkaških reprezentacija Letonije i Japana saopštili su konačne spiskove igrača na koje računaju za predstojeći Olimpijski kvalifikacioni turnir u Beogradu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Reprezentacije koje će uzeti učešće na predstojećim Olimpijskim kvalifikacionim turnirima u Beogradu, Torinu i Manili vrše poslednje pripreme pred borbe za olimpijske vize.

Srbija će biti domaćin jednog od tri kvalifikaciona turnira, a u Beogradu će pored "Orlova" igrati selekcije Portorika, Angole, Letonije, Češke i Japana.

Grupu B čine Letonija, Češka i Japan, a selektori dve prvonavedene reprezentacije saopštili su konačne spiskove igrača na koje računaju u Beogradu.

Reprezentacija Letonije u Beograd stiže bez dvojice najboljih pojedinaca koji su otkazali selektoru Ainarsu Bagatskisu, a reč je o Kristapsu Porziņgisu i Davisu Bertansu.

Prve zvezde Letonije na turniru u Beogradu biće Janis Strelnieks i Dairis Bertans, a evo sa kojom dvanaestoricom stižu u srpsku prestonicu:

Letonija

Selektor reprezentacije Japana na turnir u Beogradu povešće sledeću dvanaestoricu:

Japan

Olimpijski kvalifikacioni turnir u Beogradu igra se od 4. do 9. jula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
chaki
Thursday, 30.06.2016
10:49

Dva vrhunska igraca im ne igraju i verovatno nije problem ispao koliko kod nas zbog Marijanovica...

avatar
Wilt 100+
Thursday, 30.06.2016
07:28

Nisu naivni Letonci, da su tu Bertrans mlađi I Porzings bilo bi gusto baš...ako naši budu koncentrisani ne bi trebalo da bude problema