Jadranska liga: "Velika potreba i interesovanjem za drugom ligom"

Autor: Beta Beta
nedelja 16.07.2017.
22:40
Izvor: Beta

Predsedništvo košarkaške Jadranske lige konstatovalo je na danas u Beogradu da postoji "jak interes i potrebu" za pokretanje Druge lige tog takmičenja.

aba-liga.com
aba-liga.com

Povezane vesti

Kako se ocenjuje u saopštenju, taj projekat bi imao snažan uticaj na razvoj košarke u regionu.

Predsedništvo Jadranske lige je analiziralo i predvidelo sve neophodne korake koje je potrebno napraviti kako bi Druga jadranska liga počela u predstojećoj sezoni, konačna odluka o tome biće doneta na narednoj sednici Skupštone 24. jula u Beogradu.

U saopštenju se dodaje da je na osnovu predloga i planova menadžmenta, PredsedništvoJadranske lige konstatovalo da su predvidjene sve aktivnosti koje je potrebno sprovesti u cilju adekvatne pripreme predstojeću sezonu i dizanja kvaliteta takmičenja.

Održan je i sastanak sa Sudijskom komisijom, na kojem je analiziran i dalji tok sprovodjenja odluka SKupštine Jadranske lige koje imaju za cilj konstatno dizanje nivoa sudjenja.

U saopštenju se dodaje da je čelno telo te organizacije zaključilo da pripreme za organizaciju turnira za mladje kategorije (U19) teku po planu, kao što je i slučaj sa Superkupom u Baru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 17.07.2017
06:12

Interesantno je šta o tome ima da kaže Karpoš koji je platio vajlkard 150k € i izborio opstanak u ABA ligu.

avatar
Professor
Sunday, 16.07.2017
22:57

Ja ne mogu da verujem da ce ici 2 kluba iz Srbije u ovu ligu. Ovo se opet pravi tako da mi dobijamo najmanje kada se uzme u obzir kvalitet nasih timova u odnosu na timove iz ostalih drzava. Treba ici 4 klubova iz nase drzave (Borac, Dinamik, Spartak i Vrsac)

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 17.07.2017
22:57

Liga se formira po zainteresovanim timovima za pocetak, kod nas nema vise od 3 takva tima koji zele, i pritom mogu finansijski u svakom smislu, da isprate zahteve takmicenja....

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 18.07.2017
22:53

Vidite ovih dana sta se desava sa sampionom nase zemlje (da ne govorim sta se zaista desava iza kulisa), i mislite li da ih je briga za to? Klubovi su unisteni ovde i ne zele da igraju tamo, bez podrske naravno, oni ne mogu...

avatar
Professor
Tuesday, 18.07.2017
03:39

Ako su 3 neka budu 3, sta mislis da li bi Hrvati ovako nesto dozvolili da imaju uspehe kao mi?