Jači od svih problema? Partizan bliži finalu, Gordon kao u najboljim danima!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.02.2017.
21:45
Izvor: Sportske.net

Iako su ga mnogi unapred otpisali kada su videli u kakvom sastavu večeras igra, Partizan je bio bolji rival tokom prvog poluvremena utakmice sa Mega Leksom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

U toku je druga polufinalna utakmica Kupa Radivoja Koraća u Nišu, a Partizan posle prvog poluvremena vodi sa 39:36!

Kako smo i objavili pre početka meča, Partizan večeras nastupa bez Marinkovića, Hečera, Koprivice, Robinsona i odranije povređenog Karahodžića, a ekipu umesto Aleksandra Džikića i večeras sa klupe vodi njegov pomoćnik Nenad Čanak.

Razlog što je Partizan ovako desetkovan jeste stomačni virus koji je pogodio crno-bele u Nišu, ali i pored velikog hendikepa, crno-beli su tokom prvog poluvremena ostavili sasvim solidan utisak.

Glavnu ulogu preuzeo je Džamont Gordon, nedavno pojačanje Partizana, košarkaš koji večeras konačno pokazuje zbog čega je doveden ove zime.

On je najzaslužniji za vođstvo crno-belih u najvećem delu prvog poluvremena, koje je tokom prve četvrtine iznosilo i 17:5 u korist Partizana.

Gordon je tokom prvog poluvremena upisao 10 poena, od toga je šutirao 2/3 za dva i 2/2 za tri poena. Uz njega, odličan je i kapiten Novica Veličković, koji je poluvreme završio sa osam poena.

Na drugoj strani, najefikasniji je Ognjen Jaramaz sa 12 poena u prvih 20 minuta igre.



-- -- -- --

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke