Iznenađenje u Skoplju, MZT bolji od Budućnosti!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 04.12.2016.
19:03
Izvor: Sportske.net

Košarkaši skopskog MZT su nadigrali podgoričku Budućnost u 12. kolu Jadranske lige.

MZT Skopje Aerodrom/Dragan Mitreski
MZT Skopje Aerodrom/Dragan Mitreski

Povezane vesti

Ekipa MZT-a slavila je u sportskom centru "Jane Sandanski" pred oko hiljadu gledalaca nad favorizovanom ekipom Budućnosti, na kraju je bilo 96-90 u korist makedonske ekipe.

Tokom čitavog meča je na programu bila rezultatska klackalica, prvi kvartal su dobili gosti iz Podgorice, ali je domaća ekipa boljom igrom u drugoj deonici otišla sa četiri poena prednosti na odmor.

I nastavku, gosti se vraćaju u meč, te u poslednjih deset minuta ulaze sa dva poena viška.

Ipak, košarkaši makedonskog predstavnika su zbili redove i odigrali sjajno poslednjih deset minuta, te su na kraju i trijumfovali.

Najbolji u pobedničkom sastavu je bio Amerikanac Džoš Skot sa 15 poena i 10 skokova, pratil su ga Kluf i Britanac Danijel Klark sa po 14 poena.

Srpski interancionalac Đorđe Drenovac je dodao 13, pola koša manje su upisali Simonovski i Dijabate. Dvocifren je bio i Lalić sa 11 poena.

Budućnosti nije pomogla ni odlična partija bivšeg košarkaša Crvene zvezde Markusa Vilijamsa, koji je meč okonćaao sa 21 poenom i devet asistencija. Kod poraženih su se istakli i Rejnolds sa 18 poena, Popović sa 16, kao i Bojan Subotić sa 11 poena. Dvocifren je bio još Zoran Nikolić sa 16 poena.





Trenutno stanje na tabeli ABA lige:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke