Iznenađenje - Kavsi hoće bivšeg igrača Golden Stejta!

Autor: Nikola Miloradović
subota 04.02.2017.
21:31
Izvor: Sportske.net

Nekada prvi pik na draftu nije se snašao u Teksasu ove sezone, te se sve više spekuliše da bi uskoro mogao da promeni sredinu.

Beta/AP Photo/Tony Dejak
Beta/AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Endru Bogut je letos napustio Ouklend, nakon što je "Ratnike" pojačao Kevin Durent.

Australijanac je bio "višak", a preselio se u redove Dalas Mavriksa. Ipak, u redovima ekipe Rika Karlajla se nije naigrao ove sezone.

Često je imao problema sa povredama, a i kada je bio na parketu nije zadovoljio, te je priča da bi do 23. februara (poslednji dan za trejdove) mogao da napusti Dalas.

Nekoliko timova je pokazalo interesovanje, a poslednji u nizu su Klivlend Kavalirsi.

Aktuelni šampioni žele da ojačaju roster, kako su u dosadašnjem toku sezone prikazali igre ispod očekivanja, po mišeljenju Lebrona Džejmsa ponajviše zbog "tankog" rostera.

Lebron je jasan da njegovom timu treba plejmejker, priča se da će ih pojačati Džordan Farmar na neko vreme, a izgleda da hoće i centra.

Kris "Birdmen" Andersen je povređen, žele da ga se otarase, a Bogut bi savršeno pokrio njegovu poziciju u timu.

Ipak, kako nemaju mnogo toga da ponude za trejd, nadaju se da bi Mavsi mogli da otpuste nekada prvog pika na NBA draftu, pa da onde sa njim parafiraju saradnju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Sunday, 05.02.2017
00:15

Joj nemojte njega ko ce da slusa ove sa SK HR hvalospeve o Andruu Bogutu koji je kroacijskih korena i koga rodjaci u hrvatskoj zovu Andija.