Itudis: "Zvezda dobija posebnu energiju sa tribina"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.12.2016.
19:27
Izvor: Sportske.net

Strateg moskovskog CSKA Dimitris Itudis kazao je da će njegovom timu biti potrebna dodatna energija i motivacija u susretu sa Crvenom zvezdom mt:s u okviru 15. kola Evrolige.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Vrhunski košarkaški spektakl zakazan je za četvrtak uveče u beogradskoj "KombankAreni", pošto će aktuelni šampion Srbije i regionalne ABA lige ugostiti prvaka Evrope.

Košarkaši moskovskog CSKA doputovali su u srpsku prestonicu, a trener Dimitris Itudis progovorio je o tome šta očekuje od sutrašnjeg meča.

"Zvezda ima jako sličan tim onom koji nam se suprotstavio u prošlosezonskom plej-ofu. Većina igrača i trener su ti već nekoliko godina, a ista je i filozofija igre. Igraju agresivno u oba pravca i dobijaju dodatnu energiju od navijača, naročito kada igraju u Areni" rekao je Itudis.

Crvena zvezda mt:s je dobila prethodne dve evroligaške utakmice u Beogradu, a kako je "uzela meru" višestrukim šampionima Evrope ne čudi što Itudis ima ogroman respekt za tim Dejana Radonjića.

"Već su dobili neke jako bitne mečeve poput onih sa Makabijem i Real Madridom. Ostali su u trci za plasman u plej-of i rešeni su da završe u TOP 8. Zbog svega toga, ovo je utakmica u kojoj će nam biti potrebna dodatna energija i motivacija" zaključio je trener CSKA.

Utakmica 15. kola Evrolige između Crvene zvezde mt:s i CSKA iz Moskve zakazana je za četvrtak, 29. decembar, od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke