INTERVJU koji postavlja nove standarde - Čović odgovarao i ''Delijama'' i ''Grobarima''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.11.2016.
15:39
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Prvi čovek Zvezde odgovarao na pitanja koja su mu navijači postavljali na Tviteru. Nije izbegavao ni provokacije, ni pitanja Partizanovih pristalica. Zvezda je ovom idejom zaista dala ''domaći zadatak'' i ostalim klubovima. A ovo je tek prvi deo intervjua

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Zvezda ili FMP?

"Crvena zvezda mts je Crvena zvezda sa adresom Mali Kalemegdan i velikom istorijom, FMP je FMP sa kraćom istorijom postojanja, i takođe poznatom adresom, ali sa mnogo uspeha, i što je najvažnije idejom kako napraviti igrača i sistem. Drago mi je da je FMP u jednom trenutku sa tom idejom željom, ali i logistikom, bio u stanju da pomogne velikoj Crvenoj zvezdi koja je bila u problemu, i završetkom UPPR-a taj posao je završen. A što će neki i dalje da se bave PIB-ovima, adresama i da žive u prošlosti, šta ćemo im?''

Šta je plan za  sledeću sezonu po pitanju igračkog kadra?

"Mi smo vrlo ozbiljan klub, i neke ideje postoje, ali polako, prvo moramo da dođemo do kraja ove sezone, ostvarimo ciljeve koje smo zacrtali za ovu, pa ćemo videti.

Ako "gađate" na činjenicu da je Fajnal For Evrolige u Beogradu, ona ne menja ništa. Naravno da bi mi voleli da se nađemo na njemu kao učesnici, ali vidite koliki novac se "okreće" u Evroligi za rostere i igrače već ove sezone - mi smo tu na poslednjem mestu, ali zato znamo da radimo, imamo fantastičnu atmosferu u obe hale u Beogradu,  i nekim drugim stvarima "pariramo" ovim velikanima koji mogu komotno da izdvoje milion ili dva za igrača.

Uostalom, ko Vam garantuje da bi većim ulaganjima došli do šanse da uđemo među najbolja 4?''


Usledila je i nova provokacija - ''Da li vas potresa činjenica da je zvanična uniforma ustanove u kojoj su oni koji su pošteni kao i vi crno-bela?''

"Ovakva pitanja su me uvek beskrajno zabavljala! Pošto mi je potpuno jasno kojoj navijačkoj populaciji pripadate, hajde da odgovorim kontrapitanjem?

Hoće li Vas potresti činjenica da ako se malo pozabavim Vašim "poštenjem" i načinom poslovanja u prošlosti, a znam ponešto... mnoge "moralne gromade" kojima se divite i klanjate kao najvećim poštenjačinama i idolima, bi zaista mogli da nose "crno-beli" dres svakodnevno.

Ostavite se jeftine retorike i "vickastih" pitanja, prvo počistite svoje dvorište''
.

Na ironičnu opasku ''Dan kad Zvezdaši zahvaljuju gazdi Čovketu na preuzimanju kosarkaske sekcije'', Čović uzvraća:


"Niko ne treba nikome da se zahvaljuje. Meni je mogućnost da pomognem tako velikom klubu sa bogatom istorijom bila zadovoljstvo. Pogledajte košarkašku scenu na prostorima bivše SFRJ? Mnogo velikih klubova je u popriličnim finansijskim problemima. Srbija kao država nema taj luksuz da dozvoli da joj se gase najveći klubovi tako lako, tu mislim i na one koji su Crvenoj zvezdi prizivali katance i gašenje svetla. Može da bude uspona i padova,i to je normalno, ali ako jedni drugima priželjkujemo propast, onda nešto sa svima nama nije u redu!''

Ono što mnoge navijače zanima ovih dana - Hoće li biti pojačanja na poziciji centra i četvorke, posebno otkako se Luka Mitrović povredio? 

"Videćemo, trener Radonjić je već naglasio da ne želi da dovodi igrača, tek da bi ga doveo, niti baš nešto preterano "plivamo" u parama. Kada se stvori idealna situacija, poput nekih u prošlim sezonama, da se pojave igrači poput Vilijamsa ili Milera, čija je realna vrednost mnogo veća nego u tom trenutku dolaska u Zvezdu, zbog nekih drugih okolnosti, i trener proceni da je to - to, možemo da reagujemo”.

Na pitanje ''kada ce dr Radonja odobriti Rakićeviću da zaigra za cz/fmp?'', Čović odgovara: 

"Kada trener bude procenio da je spreman za teren. Mnogi zaboravljaju da je Petar tokom leta samostalno trenirao čak 4 meseca, pre toga jedan deo Superlige nije ni igrao.

Mnogo je to vremena, a i prelaz iz Metalca u Crvenu zvezdu nije mali korak...Sama činjenica da smo pažljivo, strpljivo i korektno čekali razrešenje situacije sa njim i KK Metalac, za razliku od nekih, i na kraju ga legalno doveli, govori da smo u njemu prepoznali potencijal za evroligaški klub.

Vredno trenira, sada je na njemu da se nametne i treneru da proceni kada je spreman...”


Kad ste bili na ručku sa Pekovićem ko je platio račun, Vi ili Peković?

"Naravno da je platio Peković. Ne znam zašto se oko tog ručka podigla tolika prašina, i zašto je nenormalno da dvojica predsednika sednu i porazgovaraju? Taj gest odnosno više reakcija na taj ručak, Vam možda govori koliki je stepen nezdrave netrpeljivosti među nama ovde. Ali neki koji vole da sole pamet i iz daljine su i napravili ovakvu atmosferu. A upravo zbog takvih je naš sportski rival i dospeo u velike finansijske probleme''.

Nikola Pekovic

Mnogo ste zaduzili klub te se nesebično  dajete. Pitanje glasi: Do kada tako? Zašto se ne posvetite ženi i deci?

"Posvećujem se koliko mogu. Supruga takođe mnogo radi, deca su već formirane ličnosti i imaju svoje porodice i obaveze. Ali smo svi zajedno, i kada nam obaveze dozvole rado se okupljamo”.

Da li je tačno da je Dragan Đilas bio Vaš student na Mašinskom Fakultetu?

"Tačno je... bio je moj student. I naša saradnja datira još od tih vremena. Moram da kažem da je Dragan uradio odličan posao u KSS. Brzo se snašao, napravio je rezultate, i očigledno da taj njegov uspeh mnogima nije prijao. Nisam bio za njegovu ostavku ali ga sa druge strane razumem. Biće upamćen kao jedan od pismenijih i uspešnijih predsednika saveza”
.

Najdraža Zvezdina pobeda?

"Hvala Bogu pa ih ima više, ne bi valjalo da je jedna. I to je dokaz da dobro radimo. Svaka za trofej je bila vrlo važna...ali izdvojio bih jednu koja nije bila vezana za trofej, treća utakmica polufinala ABA lige u sezoni 2014-2015. Tačka”
.

Da li je bilo kakav ugovor ponuđen Milošu Teodosiću?

"Mi nismo ponudili nikakav ugovor Milošu Teodosiću, velikom igraču. On je sam izrazio želju da kada dođe vreme, obuče dres Crvene zvezde kluba za koji navija. Mada, kako igra, pre će on u NBA na leto...”

Kako izgleda prihodna i rashodna strana projektovanog budžeta KK Crvena zvezda za ovu sezonu, po stavkama?


"KK Crvena zvezda mts je ubedljivo najtransparentniji klub na ovim prostorima, pa i u regionu. U 3 navrata smo potpuno "otvarali" papire našeg finansijskog poslovanja. To ove godine uprošćeno izgleda ovako:

Projektovani budžet je oko 5 miliona za ceo sistem sa mlađim kategorijama , u idealnim uslovima bi trebao da bude oko 6,5 miliona, međutim nikada nismo bili ni blizu te sume!

Za igrače se izdvaja 2.800.000 eura za roster od 15 igrača i po tome smo Evroligaš sa apsolutno najmanjim budžetom u Evroligi, pa čak i manjim od većine učesnika Evrokupa.

Za detaljniju analizu poput ove koju ste vi tražili, potrebno je još mnogo prostora, ali dovoljno je Vam kažem da kada ste učesnik Evrolige, vi morate da prođete i reviziju zbog zahteva tog takmičenja…

Dakle, nema ni tajni, ni prevara…sve je transparentno! Ali se zato kroz botovanja i "spinove” raznih lažnih ideologa nikada nije tražilo da bilo ko drugi pokaže svoje papire. Koliko vidim, niti ih pokazuje”,
zaključio je Čović prvi deo ovog intervjua.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

65 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 30.11.2016
04:36

Obrni okreni, meni je najbitnije da mi dominiramo na svim frontovima a ko je maznuo lovu, ko je platio rucak itd me apsolutno ne interesuje.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
15:38

A ni kako se ranije zvao klub za koji sada navijas. Dobro je, barem si iskren.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 30.11.2016
00:29

Ovom povratku kralja da objasnim par stvari...... Partizanova uprava,Partizanovi treneri i Partizanovi navijaci su NAJVECI krivci sto Partizan nema para,jer tim koji je 10 godina igrao EL,koji je prodao preko 100 igraca kome je drzava bila sponzor,klub koji je imao po 20-30 razlicitih sponzora godisnje da nema da napravi iole ozbiljan tim,to znaci da je neko sebi pare u dzep stavio i to je cinjenica. Kaze drzava je kriva sto Partizan nije jak kao pre,jeste samo ako gledamo sto je vase sponzore prebacila Zvezdi,ali opet sta ju tu kriva,pa dokle vise da vam daje? Idemo dalje,svojevremeno je Zidan (mozda i najbolji igrac ikada) prodat u mozda i najveci klub ikada za 70m,sada se malo bolji stoper (David Luiz) proda za 60m,jednostavno sport napreduje ekstremno i vise se para obrce,tako da to sto Zvezda ima najveci budzet u istoriji drzave jeste isto to sto Real ima najveci budzet,jer im je potreban za bilo koji bolji rezultat,ali opet cinjenica je da Zvezda ima UBEDLJIVO najmanji budzet u EL. Evo kazu troskovi su 6m,pa od karata cista zarada je oko 3m,gde su sponzori,prodaje igraca,bonusi u EL,pa gde je zarada od kladionica? (kao nezgodno odskocio u 2minutu pa usao u minus).... Ovo sto se trenutno desava je IDENTNICNO onome sto se desavalo pre 5-10 godina,jednostavno Zvezda uzme sve i jednog najtalentovanijeg igraca u Srbiji i dovede po nekog kvalitetnog stranca i pravi rezultate kao sto ih je Partizan pravio kada je on dovodio SVAKOG najtalentovanijeg igraca,pa kao Vujosevic cudo,a kroz skolu mu prosli NBA igraci,nije ih on napravio NBA igracima,vec su mu dovodjeni najbolji od najboljih pa su samim tim i rezultati bili dobri.... Sve u svemu,koliko god izgledalo da se sada pomaze Zvezdi isto toliko se pomagalo Partizanu,samo sto je problem sto Partizan niti ima toliko navijaca,niti ima neko ime,da ce moci da izdrzi 10 godina bez titule i u jednom sportu

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
09:28

Partizan nema ime i navijace? Vi ste uvek imali isto para pa i vise od nas, a mi smo preziveli i mnogo duze vremenske periode bez titule, sram te bilo!

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 30.11.2016
15:41

Koje navijace imate? Pa Zvezda igra protiv La Valete dodje 40000 ljudi,vi protiv Reala skupite 20000,u ligi da nema derbija nemate prosek 3000. Sto se imena tice,jeste vi osvojili EL i iskreno dali ste nasoj kosarci mnoge legende,ali i to ie zbog toga isto kao sto je sada u Zvezdi sto klub dovede najbolje iz cele drzave,normalno da ce postati reprezentativac i normalno da ce taj klub imati rezultat

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 29.11.2016
19:22

Novi standardi su da može da vredja bez da mu iko odgovori ?Niko ga nije pitao da li mu je poznat slučaj u svetu makar sličan ovome marifetluku koji je napravio sa svojim privatnim klubom i gde to ima da se rewzultati jednog kluba pripisuju rezultatima drugog koji se pri tome ne takmiči...znam da to niko neće da ga pita ali Bog je veliki.

avatar
Aleksandar-Saša Drmonjić
Tuesday, 29.11.2016
20:28

Bože sačuvaj,znaš li ti šta si napisao?

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 29.11.2016
23:21

Citam ovde komentare Delija i Grobara i ne mogu da se nacudim. Zvezdasi brane Covica,Partizanovci brane tamo neke svoje a svi su lopurde. Nakrali su se oni lepo,sebe obezbedili a za vas sto se raspravljate ih zabole. Niko nije lud,svi mi znamo kako se posluje u nasim fudbalskim i kosarkaskim klubovima,svi gledaju da se obogate. Veruj mi,poznajem ljude koji su radili u nekim klubovima,a i neke koji su takvim ljudima bliski,ne vredi se oko takvih raspravljati. Garantujem da ste ti i ostali nagurali pritisak u 200 komentarisuci ovu vest. Ja sam prestao da pratim sport kod nas. Kosarku i fudbal bas malo pratim,a od odbojke,vaterpola i rukometa sam se udaljio nacisto,kao klinac sam sve to pratio. Gledam tamo Engleze,Spance,Italijane... mozda i kod njih ima lopovluka,al bar ne kradu nas.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 29.11.2016
18:47

Ovde sam okacio dokaz da Limoz ima tek sesti budzet u ligi ove sezone (ovo se odnosi na sve izdatke), a cetvrti po onoj stavki koja glasi na ime budzet za plate. Jos jedno pitanje za onog prijatelja juce, kako treci? :-D

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 29.11.2016
19:48

Ne valja ti taj "dokaz", vrv je iz nekih prethodnih sezona ili sta vec... Ovo je pravo poslovanje citave lige. Limoz, zaista, ima najveci budzet tamo. Drugi najveci Strazbur, zatim Asvel itd... http://prnt.sc/ddai48

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 30.11.2016
01:52

Tvoj mali propratni tekst je samo potvrdio sve sto sam rekao....Upravo iz tvog linka: "The CSP Limoges will have the biggest budget in Pro A (EUR 7.672 million) for the 2015-2016 season, according to official figures from the National Basketball League (LNB). " Date su skale sa budzetima i sve ide u prilog mojim tvrdnjama, ne razumem sta nije jasno...grobarske oci valjda drugacije sve to vide....

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 29.11.2016
21:32

http://www.sport.fr/basket/20h41-limoges-plus-gros-budget-de-pro-a-383534.shtm Hvala Bogu pa ja imam i mali propratni tekst za razliku od tebe koji si postavio tabelu iz Eksela:-D

avatar
marecareee
Tuesday, 29.11.2016
18:22

Nemoj doktore, boli ih :-D

avatar
Tuesday, 29.11.2016
20:42

Nema šta da boli isuviše ste mali

avatar
Povratak kralja 46
Tuesday, 29.11.2016
18:03

Mi možda živimo u prošlosti ali vi živite u lažima i debeloj krizi indentiteta. Delije, poznate patriote hrle da podrže gazdin klub koji je svojim koordinisanjem najzaslužniji za oslobođenje KiM, a regionalna liga im smeta, ili možda više ni ona?! Hvala ti što si zamrznuo i što nijedan trofej nije osvojila od 2011, ni jednu utakmicu nije odigrala. Pa da, PIB, istorija i adresa nisu važni, važno je da se klub zove slično, da je pozajmio grbi i uzeo iste dresove i na kraju krajeva FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove. Ako jedni drugima priželjkujemo propast onda sa nama nešto nije u redu reče čovek koji stavlja tačku na crno-beli svet i koji vređa navijače Partizana na nacionalnoj i verskoj osnovi. Ne plivate u parama, a imate najveći budžet u istoriji srpske košarke već par sezona, isticali ste kako je €L profitabilna pa gde su vam pare? Rakićević nije prešao u crvenu zvezdu nego u crvenu zvezdu mts. Nije normalno da ti Peković plaća večeru jer je normalno da ti u posetu ako baš hoće dolazi s cigaretama uz prisustvo policije naravno. Partizan je u finansijsku krizu dospeo voljom države, inače rat Partizanu je objavio upravo on kada je promenio ime FMP-u i ne napominjem šta je sve radio sa svojim igračima i navijačima na svim nivoima u društvu protiv Partizana. crvena zvezda nema budžet, klub je zamrznut, a crvena zvezda mts je imao budžet i preko 6M € što je i sam gazda rekao ali on toliko laže da zaboravlja šta je sve lagao pa sada kaže da nikada nije ni blizu bio 6.5M €, a to vaše poslovanje mogu i ja da objavim na taj način, imam kompjuter, internet i Eksel. Ovaj čovek treba da da izjavu odbrane, a ne intervju!

avatar
Tuesday, 29.11.2016
17:20

lako je sa tudjim parama raditi,ajde sa svojim koje si krvavo zaradio? a nisi to svi znaju :D

avatar
zg partizan igokea
Tuesday, 29.11.2016
18:21

Npr. kao sto to rade iz uprave partizana?

avatar
Tuesday, 29.11.2016
20:45

Bravo majstore , tako je

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 29.11.2016
19:23
avatar
Dr_znate_koji
Tuesday, 29.11.2016
17:16

Znate sta mi je fascinantno? Ovaj covek ocigledno ne mrzi partizan. Trudi se da radi i da cuti, gleda u svoje dvoriste. Naravno, brani Zvezdu kada je napadnuta ali mi navijaci Zvezde njih ne mrzimo, dok oni imaju patalosku mrznju prema nama. Zvao je tog Pekovica na rucak, znaci covek hoce da posluje civilizovano kao sto to radi normalan svet. Cudno mi je to sto kk partizan i pored toliko pomoci drzave svake sezone sve vise propada. Dakle, neko tamo ne zna da radi kako treba. Pa ako ne znas, onda lepo pitaj nekog ko zna. Ja sam siguran da doktor hoce da pomogne partizanu, ne mislim na finansije jer ni mi ne plivamo u parama ali logisticki svakako da. Treba ozdraviti sve klubove pa na terenu ko bude bolji, neka vlada.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 29.11.2016
18:28

Taj covek vise mrzi Zvezdu, nego Partizan, ali ti kosarku nisi pratio pre 2013. pa ne znas. Kod vas je dosao da ne bi otisao u zatvor, a to sto ste vi navikli da vam kriminalci sede u klub i divite se njima to je druga stvar.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
09:29

Sotire, nesreco, vasi igraci su dva puta nosili takve majice, ne jednom!

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Wednesday, 30.11.2016
00:42

О чему ти причаш? Па, играчи ФК Партизан су МОРАЛИ да носе испод дресова мајице се ликом једног криминалца! Шта даље и куд даље од тога?!!

avatar
Dr_znate_koji
Tuesday, 29.11.2016
19:56

Ima normalnih navijaca partizana i oni su vecina. Oni su svesni da su sami krivi za situaciju u kojoj se njihov kk nalazi. Postoji i jedna manja grupa patoloskih zvezdomrzaca, vernih sledbenika jednog coveka koji je harao srpskom kosarkom pretnjama, batinjem, otimanjem... Sva sreca pa ste vi manjina u partizanu, ali ste svakako jedno bolesno tkivo koji unistava partizan kao kancer.

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 29.11.2016
19:25

Ne u klubu nego u klubovima...skoro svim.

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 29.11.2016
19:25

Meni je čudnije da ti ne možeš da rasudjuješ zdravorazumski a ne deluješ tako.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 29.11.2016
19:14

Nekad je najjednostavnije i najefikasnije ovako objasniti neke stvari...

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 29.11.2016
17:14

Nista sustinski nije receno, sve uglavnom su oni upuceniji to znali, osim da je Pekmen platio rucak.... Po gore spomenutom, centar ce stici kad se pojavi neko ko moze podici kvalitet tima, a ne neko samo da popuni broj i odmori visoke igrace....Pogodilo se tako sa Milerom, pa ajd, mozda i dobar potez....Teodosic ce ozbiljno biti kao opcija ako ne ode za Nba, veliki je to Zvezdas, bice tu pregovora, iz ovoga se moze to zakljuciti. Jos jednom je pomenuto da je budzet Crvene Zvezde manji od 6m, ocigledno se preracunalo sa prodajom artikala i rasprodatih arena od kojih se prave projekcije za veci budzet, a i EL je smanjila fond nagrada za klubove, za ucesce samo 200k, dok 40k za svaku pobedu tek. Mi dosta zavisimo od nekih stvari poput sezonskih i rasprodatih arena, nijedan ozbiljan evroligas to ne radi, ali svi oni su prepuni para, a mi smo strasno siromasan klub, cak i za okvire drugorazrednog takmicenja -Evrokupa. Za igrace se izdvaja 2.800.000e, tako da nije ni cudo sto jos uvek nije formiran roster i jos se ceka centar da stigne... Primera radi, u Francuskoj ligi Limoz ima najveci budzet sa 7.672.000e, od toga oko 2.500.000e za igrace, i to moze da se proveri. Slicno imaju i Strazbur i jos par klubova tamo, sto direktno pokazuje koliko je Zvezda siromasan klub u Evropi, i da uprava i strucni stab sa sve junacima na terenu rade vrhunski posao, i beleze nestvarno dobre rezultate. Uglavnom kao sto rekoh, upuceniji su sve ovo znali, ali ovakve stvari su jako dobre da se svima transparetno da do znanja kakva je situacija, da se ne leti visoko i ne ocekuje previse, vec da se da apsolutna podrska nasim herojima koji brane sveti grb i ime kluba, odlicno predstavljaju srpsku kosarku i crveno bele boje u Evropi.

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 29.11.2016
19:27

Ono kad napišeš nešto tek da bi napisao i to u 30 redova pa da izgleda smisleno...argumenata nigde.

avatar
Tuesday, 29.11.2016
21:03

TI očigledno mnogo voliš svoj klub kada mu tako bezrezervno veruješ .

avatar
Dr_znate_koji
Tuesday, 29.11.2016
20:01

Lako je objasniti odakle nama dug. Zvezda je pokradena i mene nije sramota da to kazem. Dobra stvar je sto su ti ljudi proslost a sada su u upravi sposobni i kadrovi koji su zasukali rukave i rade. Ovde uopste nije problem u navijacima Zvezde vec u vama koji ne zelite da priznate da su vas ojadili ovi u koje se kunete. Ko je vas pokrao? Gde su pare od silnih transfera igraca, prodatih karata, evroligaskih utakmica, drzavnih finansijskih inekcija, sponzora... E to je pitanje koje vi treba sebi da postavite. I lepo ti covek gore kaze, prvo pocistite svoje dvoriste pa onda gledajte u tudje. Zaraslo vam sve u korov a vi i dalje gledate preko plota kako cvetamo.

avatar
Dr_znate_koji
Tuesday, 29.11.2016
16:50

Jednom recju, doktor. Svaka cast za odogovre na provokacije. Sve tacno, sve na mestu... Vidi se da je covek sposoban i da je klub postavio na jedan visi nivo. Neka te sluzi zdravlje i da jos dugo vladamo Balkanom, a zasto je jednog dana i Evropom!

avatar
Tuesday, 29.11.2016
21:05

Veruj da će doći i taj dan kada nećeš ovako lepo misliti o svom doktoru

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 29.11.2016
23:55

Niko ne spori da se kod nas ne radi dobro i sistematski sa finansijama, to nigde na zapadu ne bi proslo, jedino sto nam je smesno kako se vi toliko puta uporno vracate u zivot pod plastom nekakve strasne organizacione i marketinske sposobnosti, toliko. Nemoj da te neko uzme na zub, o'ladi.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 29.11.2016
16:45

Da je bas tako kako pricas, ne bismo ni mogli da igramo Evroligu svih ovih godina, a da se vi niste podigli tako sto ste prvo resili da unistite Partizan i da mu uzmete sponzore, niko ni rec ne bi rekao. Inace, trebao si taj racun da podelis, ovako ces uvek da mislis da je taj rucak bio ukusan i besplatan po tebe, a na kraju ces da jedes koske...