Ima li ''krtice'' u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.08.2017.
15:08
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS, Sportklub.rs

Prve sumnje se već pojavile...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle okupljanja ekipe Partizana na prvom treningu za novu sezonu, trener Miroslav Nikolić je u razgovoru sa novinarima ponovo izneo razočaranje u vezi sa sve težom realizacijom transfera igrača koje je želeo da doede u Partizan po preuzimanju nove dužnosti.

Iskusni stručnjak je već govorio na tu temu, podsećajući da je želeo Jovanovića i Jankovića, košarkaše koje je kasnije Crvena zvezda angažovala.

Posle tog iskustva, sada je mnogo oprezniji u najavama, ali je priznao i da počinje da sumnja u ''curenje'' informacija iz kluba.

''Za kog god se uhvatim mladog igrača, neko drugi ga odmah uzme! Kao da imamo neku krticu ovde, koja cinkari naše planove. Nemam ništa protiv drugih klubova, svi oni rade i poklapaju nas većim ponudama, jer znaju da smo u dugovima.

A, ti igrači verovatno brinu da li će u Partizanu da budu isplaćeni, pošto je sad primarna lova. To je suština'',
objasnio je popularni ''Muta'', a prenose ''Mondo'' i ''Sport klub''.

Podsetimo, Niolić je juče na prozivci imao samo osmoricu igrača na raspolaganju. Opširnije u prilogu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Wednesday, 09.08.2017
11:53

Čovek je rekao KAO da imamo krticu, naravno da nije mislio doslovno, već u smislu da je neverovatno da za kog se igrača dohvati, neko nam ga ,,preotme,,. Iako tu ništa nije preoteto, jednostavno, drugi klub ponudio blje uslove i molim lepo.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 09.08.2017
11:40

Nikolicu na kakve si niske grane pao.

avatar
ANDERSON CARVALHO 8
Tuesday, 08.08.2017
18:11

zvezda moze samo da se uhvati za usi i da igra

avatar
Tuesday, 08.08.2017
18:00

Pronaci ce muta jos klinaca... neka pune rostere manje bitnim igracima ove konzerve...

avatar
Pic.usti zamugljao!
Tuesday, 08.08.2017
16:15

Partizan hteo Brauna,Rakicevica,jankovica,radicevica,kikanovica,gagica,milosavljevica..nMilosavljevic je bio kapiten,a gagic kupio novi auto,a otisao iz Partizana jer nema para..Ne znam zasto nije presao u zvezdu i pored onog sastanka u onoj kafani,Kinzi je profesionalac,a Milutinov je proigrao u olimpijakosu jer jang ne moze da se sastavi a i cilj mu je NBA..nJednostavno neko misli da je za sve doktor,pa otimanjem igraca koje Partizan zeli ili su igrali u Partizanu,zeli da napravi rezultate koje je Partizan pravio..nOtimaju igrace Partizanu,a pre sezone ucene Partizan preko svoje stranke ko nikako ne sme da bude trener Partizana (jer znaju da bi Dule i od g... napravio pitu) i tako se nadaju da ucare neki trofej..nAko nista drugo,braun im uzeo veliku lovu,kinzi ispalio kao i Partizan,gagic otisao u kazakstan i propao,a ukljucenje pre utakmice u rusiji kada jovic izlazi iz busa sa slusalicama,a rakicevic nosi dve torbe vece od njega...neprocenljivo.

avatar
gmarkovic
Tuesday, 08.08.2017
17:24

Sta ti pricas. Zvezda se plasi Dula? Pre ce biti da se vi sada njega plasite. Sad kada krene sa tuzbama protiv vas vi se gasite. I vise necete postojati. I jos smes da komentarises nesto. Pa jeste li uvek kupili najtalentovanije? Jesu li tako kod vas zavrsili Djekic, Salic, Miljenovic, Musli? I sta ste uradili? Unistili im karijere!!!

avatar
Pic.usti zamugljao!
Wednesday, 09.08.2017
15:41

Partizan je ostao bez sponzora i uslov da se vrate je da Dule ne bude trener..Nadji na netu..To Dule spominje svaki put kada trazi svoje pare jer kada je Dule otisao,dosli su sponzori i covek sa razlogom pita gde su pare kada je on otisao da biPartizan opstao,tj. dosli sponzori..Djekic kao mlad igrac je imao pravo da ne potpise prvo profesionalni ugovor sa radnicki basketom,Partizan je zainteresovan za njega i paca 150 000 € maticnom klubu (takvo je pravilo).nMacvan nije hteo da potpise prvi prof.ugovor sa fmp-om,tada je hemofarm platio 150 000 evra i uzeo macvana..Djekic je sa Partizanom igrao f4 i naosvajao se trofeja,ne vidim kako mu je Partizan unistio karijeru?!nMusli je iz fmp-a presao u laboral-nije igrao.Presao u fuenalbradu-nije igrao.Presao u italiju-nije igrao.Presao u Partizan,zajedno sa Gagicem igrao evroligu i zajedno igrali u rep.Presao u manresu i kasnije u unikahu.Ne vidim gde mu je to Partizan unistio karijeru?!nMiljenovicje presao u artizan i igrao.Nije pokazao klasu i eto ga u Grckoj igra svaku utakmicu.Kako mu je to Partizan unistio karijeru,a igrao je jos manje nego u Partizanu kada je posle presao u Zvezdu divu?!nSalic je dosao i Bosanskih Sparsa i nije postao igrac sa kojim bi Partizan pobedjivao u evroligi i sta onda..Eno ga u aba ligi igra kosarku...Zasto mislis da mu je unistena karijera ako igra za mzt,mornar,karpos...Najboli centar Partizana Lukovic je presao u Mornar jer imaju vise para od Partizana i sta sad....?!nPartizan ke vratio u zivot Muslija,Velickovica,Robertsa,Rasica,Raduljicu,Macvana,Lovernja,Kinzija,Dzeralda Brauna,Vranjesa,nKecmana...

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 08.08.2017
17:55

Pa sta i ako ste hteli? I ja zelim Emily Ratajkowski ili Albu Dzesiku, pa nista....Zeleli ste Metalcu da otmete igraca i da ne platite obestecenje, pregovarali mimo znanja dok je jos bio pod ugovorom, potpisao Rakic priznanicu bez overe i mislili ste to je to, dali mu 10k unapred (koje je kasnije vratio). Nasi su culi za to i namagarcili vas za sva vremena, platili fino siromasnom Metalcu 50k za igraca i ugrabili ga da dokazu koliko ste nesposobni. Legenda kaze da Siki i dalje ceka Rakicevica na jednoj lokaciji da se ovaj pojavi i turi potpis na ugovor, teska komedija..neprocenjivo.....

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 08.08.2017
15:26

Postoji bezbroj mladih registrovanih profi igraca na svetu... dok ono sto je najbolje sto se tice srpskih igraca, naravno da grabi onaj koji je najbolji, i ima najbolje uslove za ponuditi...sta kkp moze da ponudi igracu? i to ne u odnosu gledano na sampiona i evroligasa -Zvezdu, vec naspram Mege, recimo, ili Albe, Future mozda, Avelina itd....Razni klubovi osmatraju trziste i imaju pravo da ponuzde i ugrabe, nisu ostali rogonje, i svi imaju zestok skauting, pogotovo putem menadzera ovih dana koji pomazu, nude, dostavljaju spiskove slobodnih iz svoje agencije i slicno...Svet profesionalizma je surov, proslo je vreme monopola ovde, i sa pojavom Mege pravila igre su se promenila....

avatar
Dolina cupova
Tuesday, 08.08.2017
18:23

Kako mislis proslo je vreme monopola? Sad kad Zvezda uzima sve je zbog najboljih uslova, evrolige i sl, a kad su mladi igraci zbog istih stvari dolazili u Partizan to je bila otimacina, monopol...

avatar
Dolina cupova
Wednesday, 09.08.2017
22:28

Bio je tada FMP, sa istim kadrom kao i sad. Kakvi su sve igraci igrali u FMP tada? Nije Partizanu nista lakse bilo, cak mislim da je bilo i mnogo teze. Bili su tada tu Hemofarm, dva puta finale evropskih kupova, Radnicki Kragujevac...Sadasnja Zvezda u Srbiji kao konkurenciju nema nijedan tim.

avatar
Pic.usti zamugljao!
Wednesday, 09.08.2017
15:42

Partizan hteo Kikanovica i milosevica iz Bosne-preotela ih zvezda.Aleksandrova pokupila zvezda.Sepu i bjelicu pokupila zvezda.Radivojevica i dragojlovica iz sloge pokupila zvezda.Katnica i stojacica pokupila zvezda ..

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 09.08.2017
01:19

Megin uticaj tada nije bio, a to mnogo sada komplikuje situaciju, smanjuje nam moc i izbor...nije problem samo egzistovanje Mege kao razvojnog kluba, koji postoji da bi prodavao igrace preko, vec je tu delikatna situacija zbog toga sto sami igraci zele u Megu, njihovi roditelji takodje tu guraju, agenti ih licno ubacuju, da bi se udomili najbolje negde dalje, sto je bolje moguce, i to im zalizani licno garantuje svojim konekcijama, cak i u NBA ako su iole kalibar za to...Stanje u regionu takodje nije isto, nikad se nije pojavio tako finansijski mocan takmac u vidu Cedevite, uvek sa stabilnim i ulozenim najvecim sredstvima na Jadranu...kkp je ranije zaista imao najjaci lobi i sponzorski pul, najbogatiji bio, dobra saradnja i sa menadzerima upravo zbog toga, moglo je se sta se zeli, sve je gravitiralo ka finansiski najstabilnijem evroligasu...zato odgovorno tvrdim da je prilicno drugacija situacija, dosta teza po nas, sto ne znaci da ne bi isto radili da imamo prosirenu mogucnost....

avatar
Patrick Bateman
Tuesday, 08.08.2017
15:17

Nema krtice, nego nece niko da dodje u klub koji je u tako losoj situaciji.

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 08.08.2017
15:13

Da svi klubovi pokusavaju da vas poklope, jer ko zna sta bi bilo da ste doveli Radicevica ili Jankovica, verovatno bi samo nebo bilo granica. Izgleda da Muta opet ima za cilj da spasava od ispadanja.Samo je sramota da bas Muta prica o tome a bas njemu su uzimali igrace direktno iz Zvezde. Zvezda bar nije uzela Marinkovica, Tanaskovica i Jovanovica iako je mogla i moze.

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 08.08.2017
15:30

Evo i Alba ih isto saplice, uzeli im Stefana Pena, mukice....Inace Vanja ce se prodati na kraju, i zeli sam da ode, totalno razumljivo...

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 08.08.2017
15:54

Ma da, evo na nas se okomila cela Euroliga. Uzeli nam bre Kuza, Guduru, Cirbia, Milera itd. a sad nam ni Ajversona ne daju. Nije gospodski, a ni kolegijalno boga mi.